De vet du-Chris: "Jag blev av med oskulden i går"

De vet du-Chris: "Jag blev av med oskulden i går"

Christopher Martland från De vet du var med om någon minst sagt speciellt under kommunfesten i Göteborg...

Humorgruppen De vet du, bestående av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och DJ Hunk är på plats i Göteborg för att tävla med bidraget “Road trip” i Melodifestivalen 2017 på lördag.

Men redan under torsdagens välkomstfest hände en stor grej för en av medlemmarna i gruppen. Christopher Martland fick nämligen vara med om en oväntad händelse mitt bland artisterna. Han förlorade sin oskuld – till skaldjuren.

– Jag blev av med min skaldjursoskuld på festen. Det var riktigt kul att få testa en massa skaldjur, för jag brukar inte äta sånt. Det var första gången, säger han till Hänt.

LÄS MER: De vet du hyllar Charlotte Perrelli med specialtröjor

Kollegan Johan Gunterberg kan inte låta bli att skratta när han hör Christopher Martlands uttalande.

– Ta bara slutet av det han sa. “Jag blev av med min oskuld igår”. När någon frågar honom sedan om hur det var på kommunfesten, då ska han svara “Jag blev av med min oskuld där”, säger han och skrattar.

LÄS MER: Här driver De vet du-stjärnan med Hasse Kvinnaböske

De vet du tävlar med bidraget “Road trip” i tävlingen och under torsdagen och fredagen har det varit kaosigt kring bandet. Alla fyra medlemmar lämnade kommunfesten på torsdagen redan vid 22-tiden för att i stället åka hem till hotellet och jobba med sitt nummer.

Flera i bandet var uppe till klockan sju på fredagsmorgonen för att gå igenom allting som behöver fixas i det tekniskt avancerade numret, som bland annat innehåller en bil, två dansare och viftande Formel 1-flaggor.

Kika gärna även på denna video när Hänt leker “Fuck Marry Kill” med Mello-deltagarna!

"Göka med Måns"
Slå på ljud

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN