LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

De vet du:s charmiga hyllning till Charlotte Perrelli

03 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
De vet du hyllade Charlotte Perrelli under repetitionerna inför Melodifestivalen 2017. Hela gruppen bar nämligen tröjor med hennes namn tryckt på.
Annons

På lördag är det dags för den första deltävlingen i Melodifestivalen 2017. Bland annat kommer Charlotte Perrelli, 42, att möta humorgruppen De vet du, bestående av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk, 28.

Men det är inga hard feelings mellan konkurrenterna – tvärtom. Under repetitionerna i Scandinavium i Göteborg på torsdagen bar nämligen flera av medlemmarna i De vet du specialtryckta tröjor på scenen. På bröstkorgen hade de tryckt upp namnet “Perrelli”.

– Vi har gjort de här tröjorna som en härlig grej för att få visa vår uppskattning till drottningen av Melodifestivalen. Charlotte är ett proffs för oss, hon är en legend, säger Johan Gunterberg till Hänt och får snabbt medhåll från Christopher Martland:

– Charlotte är en förebild för oss i den här tävlingen, säger han.

Det är dock ännu oklart om De vet du kommer att bära “Perrelli”-tröjorna på scenen under tv-sändningen på lördag, eller om tröjorna får stanna på repetitionerna.

– Vi tror inte att vi ska ha dem på lördag, men vi vet inte än, säger Johan Gunterberg.

De vet du visade upp sina t-shirts för en glad Perrelli. Foto: Linda-Marie Nilsson
De vet du visade upp sina t-shirts för en glad Perrelli. Foto: Linda-Marie Nilsson

Charlotte Perrelli skulle nog dock inte ha något emot att se tröjorna på humorgruppens torsos på lördag. Under repetitionerna verkade schlagerstjärnan inte direkt vara missnöjd med De vet dus oväntade upptåg – snarare tvärtom.

– Det är fantastiskt, det är skitcoolt att de har gjort sådana tröjor. Jag tycker att det är jätteroligt, säger Charlotte Perrelli och skrattar.

Kika även på denna roliga video av oss från Melodifestivalen 2017.

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: Ibl, Linda-Marie Nilsson

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons