LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Här driver Mello-stjärnan med Hasse "Kvinnaböske"

02 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Johan Gunterberg från De vet du imiterar Hasse "Kvinnaböske" Andersson på Instagram – här är det hysteriska klippet som du absolut inte får missa.
Annons

Humorgruppen De vet du, bestående av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk tävlar i Melodifestivalen 2017 med sitt bidrag “Road trip” på lördag.

Men redan nu har gänget börjat tagga igång sina fans med roliga schlagerklipp på Instagram. Bland annat har gruppens ena sångare, Johan Gunterberg, laddat upp flera klipp där han imiterar programledaren Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 68. I klippen har han också använt ett Snapchat-filter, som gör att han har kunnat klippa in Hasse Anderssons ansikte över sitt eget.

– Jag gör det för att jag älskar skånska och för att jag älskar Hasse Andersson. Han är kung. Vi älskar honom allihopa, säger Johan Gunterberg om imitationerna till Hänt.

Och övning ger färdighet. Johan menar att han från början inte var helt säker på hur Hasse Anderssons ståtliga dialekt lät, men att han har blivit bättre och bättre på att imitera den ju fler klipp han har gjort.

Annons

– Först körde jag på utan att riktigt ha lyssnat på hur Hasse pratade, jag visste bara att han var från Skåne typ. Men nu har jag lyssnat in mig på honom, så nu gör jag en ännu bättre imitation, säger Johan Gunterberg.

Vad Hasse själv tycker om klippen är ännu oklart, men De vet du hoppas på att nå fram till programledaren och har taggat honom på Instagram.

– Jag vet inte om Hasse har sett mina klipp än. Jag vet att han har Instagram, så jag har taggat honom i klippen så att han ska se, säger Johan Gunterberg.

Se De vet du:s roliga imitation av Hasse Andersson i klippet nedan!

Kika även på denna roliga video av oss från Melodifestivalen 2017.

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: Ibl, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons