Här driver Mello-stjärnan med Hasse "Kvinnaböske"

Här driver Mello-stjärnan med Hasse "Kvinnaböske"

Johan Gunterberg från De vet du imiterar Hasse "Kvinnaböske" Andersson på Instagram – här är det hysteriska klippet som du absolut inte får missa.

Humorgruppen De vet du, bestående av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk tävlar i Melodifestivalen 2017 med sitt bidrag “Road trip” på lördag.

Men redan nu har gänget börjat tagga igång sina fans med roliga schlagerklipp på Instagram. Bland annat har gruppens ena sångare, Johan Gunterberg, laddat upp flera klipp där han imiterar programledaren Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 68. I klippen har han också använt ett Snapchat-filter, som gör att han har kunnat klippa in Hasse Anderssons ansikte över sitt eget.

– Jag gör det för att jag älskar skånska och för att jag älskar Hasse Andersson. Han är kung. Vi älskar honom allihopa, säger Johan Gunterberg om imitationerna till Hänt.

LÄS MER: De vet du: “Får ligga mer än 99 procent av Sveriges befolkning”

Och övning ger färdighet. Johan menar att han från början inte var helt säker på hur Hasse Anderssons ståtliga dialekt lät, men att han har blivit bättre och bättre på att imitera den ju fler klipp han har gjort.

– Först körde jag på utan att riktigt ha lyssnat på hur Hasse pratade, jag visste bara att han var från Skåne typ. Men nu har jag lyssnat in mig på honom, så nu gör jag en ännu bättre imitation, säger Johan Gunterberg.

LÄS MER: Johan och Chris från De vet du: “Det önskar vi oss…”

Vad Hasse själv tycker om klippen är ännu oklart, men De vet du hoppas på att nå fram till programledaren och har taggat honom på Instagram.

– Jag vet inte om Hasse har sett mina klipp än. Jag vet att han har Instagram, så jag har taggat honom i klippen så att han ska se, säger Johan Gunterberg.

Se De vet du:s roliga imitation av Hasse Andersson i klippet nedan!

Kika även på denna roliga video av oss från Melodifestivalen 2017.

"Göka med Måns"
Slå på ljud

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN