LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johan och Chris från De Vet Du: "I julklapp önskar vi oss...."

13 dec, 2015 
Lotta Hofström
Nyfiken på vad Johan och Chris från De Vet Du önskar sig i julklapp? Ledtråd: en utav deras största idoler är Peter Jihde.
Annons

Johan Gunterberg, 27, och Christopher Martland, 26, från humorgruppen De Vet Du känner vi igen från Youtube och Idol-revanschen i Idol Extra på TV4. Trots att mycket går killarnas väg är livet inte komplett och det är solklart vad som står högst upp på önskelistan inför jul.

– Vi önskar oss en PT-session med Peter Jihde i julklapp, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland som vill bli kungligt vältränade till beach 2016.

En utav deras största idoler är Peter Jihde, 44, som är programledare i Nyhetsmorgon.

STOCKHOLM SWEDEN 2015-04-26 VIP premiär på Gröna Lund Bilden Peter Jihde Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL IBL
De Vet du önskar sig en session med Peter Jihde som personlig tränare i julklapp. Foto: IBL

Både Johan Gunterberg och Christopher Martland är stöpt tacksamma. Men när de får julklappar av bandmedlemmen Tor Wallin, 25, brukar de ofta bli besvikna.

– Har aldrig annars fått något dåligt. Julklappar är tanken som räknas. Men en gång gav Tor oss varsin bok och det kändes onödigt eftersom vi hellre kollar på komedifilm än läser böcker, säger de.

Annons

– Om ni vill köpa riktigt bra julklappar utan att kämpa i butiker med kö och svettlökar så kan ni handla i vår shop. Just nu har vi lite julklapps-rea. God Jul, skriver De Vet du på sin Facebooksida.

De vet du - Johan Gunterberg, Christopher Martland Grammisgalan, Cirkus, Stockholm, 2015-02-25 (c) Karin Törnblom / IBL
Johan Gunterberg och Christopher Martland från De Vet Du. Foto: IBL

Vad äter ni helst på julbordet?

– Viktigast är nog typ Aladdin-asken fan.

Har ni något nyårslöfte?

– Vi ska njuta mer av livet. Oftast klagar vi mest på vuxna istället för att njuta. Så nu blir det mer njuta med solsemester med varsin piña colada på solstol och sånt, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons