LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

De Vet Du: "Tor får ligga mer än 99 procent av Sveriges befolkning"

18 jun, 2015 
Lotta Hofström
Tor Wallin i Youtube-fenomenet "De Vet Du" får ligga mer än någonsin. Även hans profil på dejtingappen Tinder har gett utdelning. Men nu avslöjar de andra killarna i bandet att Tor är trött på singellivet och egentligen längtar efter en flickvän. Men det ska inte vara vilken tjej som helst!
Annons

Youtube-fenomenet “De Vet Du” utgörs av Christopher Martland, 26, Johan Gunterberg, 27, den så kallade DJ Hunk och Tor Wallin, 25. Sedan genombrottet 2012 raggar många tjejer på dem och de lever ett vilt singelliv. Tidningen Hänt Extra avslöjade tidigare i vår att Tor Wallin dessutom använder dejtingappen Tinder för att få napp.

– Tor säger att han blir attackerad i chatten av tjejer. Han får ligga mer än 99 procent av Sveriges befolkning, Han får det. Hur mycket han vill! Det är ju inget nytt fenomen att stå på scenen och bli raggad på. Killar raggar också! Det är ju bara kul, säger Johan Gunterberg till Hänt.

Men egentligen vill Tor ha en tjej.

– När vi pratar om flickvänner säger Tor att “det hade varit soft”. Han vill ha en flickvän! Vi tror att han är olyckligt kär, att hon vill inte. Tor är för snäll, hon ville ha en tuffare kille, säger Christopher Martland.

tor de vet du5
Tor raggar på Tinder för att glömma tjejen han är olyckligt kär i.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons