De vet du kastar kläderna – utlovar en nakenchock

De vet du kastar kläderna – utlovar en nakenchock

De vet du lovar att kasta kläderna och näcka – om det blir succé i Melodifestivalen.

Ikväll är det dags för den första deltävlingen i Melodifestivalen 2017 direkt från Scandinavium i Göteborg. Då tävlar bland annat humorgruppen De vet du, bestående av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk, 28, med bidraget “Road trip”.

Låten och numret, som är tekniskt avancerat med mycket rekvisita, en bil på scenen och flera dansare, går ut som det fjärde bidraget, mellan Dinah Nah, 36, och Charlotte Perrelli, 42. Nu lovar De vet du att bjuda fansen på något alldeles extra om de går vidare till final eller andra chansen. Och det blir inget annat än en hederlig nakenchock.

– Om vi går vidare så kommer vi kanske att bada nakna på Sergels torg. Eller så kommer vi i alla fall att kanske vara nakna på efterfesten, säger Johan Gunterberg till Hänt och skrattar.

LÄS MER: Här driver Mello-stjärnan med Hasse Kvinnaböske

Han får snabbt medhåll från Christopher Martland:

– Eller så går vi nakna på avenyn! Vi kommer i alla fall att dansa massor och festa länge. Vi kommer att dansa överallt. Vi hade blivit jävligt glada och gjort något galet, säger han.

De vet du är sedan tidigare kända för hitlåten “Klä av dig naken”, där kända svenskar som Nicole Falciani, Daniel Paris och Bingo Rimér kastar kläderna för kameran.

LÄS MER: De vet du:s charmiga hyllning till Charlotte Perrelli

Ps. Se när Hänt utmanar De vet du i tre roliga challenges i klippet nedan!

… Och här kan du se De vet du:s video till just “Klä av dig naken”.

Kika även på denna roliga video av oss från Melodifestivalen 2017.

"Göka med Måns"
Slå på ljud

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN