LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

De vet du kastar kläderna – utlovar en nakenchock

04 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
De vet du lovar att kasta kläderna och näcka – om det blir succé i Melodifestivalen.
Annons

Ikväll är det dags för den första deltävlingen i Melodifestivalen 2017 direkt från Scandinavium i Göteborg. Då tävlar bland annat humorgruppen De vet du, bestående av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk, 28, med bidraget “Road trip”.

Låten och numret, som är tekniskt avancerat med mycket rekvisita, en bil på scenen och flera dansare, går ut som det fjärde bidraget, mellan Dinah Nah, 36, och Charlotte Perrelli, 42. Nu lovar De vet du att bjuda fansen på något alldeles extra om de går vidare till final eller andra chansen. Och det blir inget annat än en hederlig nakenchock.

– Om vi går vidare så kommer vi kanske att bada nakna på Sergels torg. Eller så kommer vi i alla fall att kanske vara nakna på efterfesten, säger Johan Gunterberg till Hänt och skrattar.

Han får snabbt medhåll från Christopher Martland:

Annons

– Eller så går vi nakna på avenyn! Vi kommer i alla fall att dansa massor och festa länge. Vi kommer att dansa överallt. Vi hade blivit jävligt glada och gjort något galet, säger han.

De vet du är sedan tidigare kända för hitlåten “Klä av dig naken”, där kända svenskar som Nicole Falciani, Daniel Paris och Bingo Rimér kastar kläderna för kameran.

Ps. Se när Hänt utmanar De vet du i tre roliga challenges i klippet nedan!

… Och här kan du se De vet du:s video till just “Klä av dig naken”.

Kika även på denna roliga video av oss från Melodifestivalen 2017.

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons