TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här bryter Bianca och Pernilla mot lagen i Kanal 5: ”Men oj"

02 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det är i kvällens avsnitt av ”Wahlgrens värld" som Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso ska övningsköra ihop. Men allting går fel och framför kamerorna bryter de mot trafiklagen. – Mamma är nog den värsta bilinstruktören jag har varit med om, säger Bianca.
Annons

Det var för ett par veckor sedan i programmet “Wahlgrens värld” som tv-profilen Bianca Ingrosso, 22, klarade uppkörningen. Tyvärr gick det inte riktigt lika bra med teoriprovet och inte heller efter fyra försök har tv-profilen klarat av att få tillräckligt många rätt för att bli godkänd för sitt körkort.

– Och Bianca säger att det är jag som är korkad, säger mamma Pernilla Wahlgren, 49, i programmet och skrattar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det kanske inte bara är Bianca Ingrossos eget fel att körkortet ännu inte är i hamn. Mamma Pernilla har genom två säsonger av programmet visat sig vara kanske inte den allra bästa instruktören. Redan under förra säsongen kunde hon inte räkna ut var kopplingen satt, trots att hon själv har körkort, och i kvällens avsnitt lyckas hon också bryta mot lagen när hon övningskör med Bianca.

Annons

I programmet får tittarna nämligen se hur Bianca, som inte har körkort, övningskör och i baksätet sitter hennes handledare Pernilla. På passagerarsätet fram sitter i stället lillebror Benjamin Ingrosso, 20, som i programmet inte heller har körkort.

Enligt körkortslagen ska övningskörning ske under uppsikt av någon som har vana och skicklighet, samt som har godkänts som handledare för personbil. För att ha uppsikt på den som övningskör krävs det då att handledaren sitter i framsätet, och har tillgång till exempelvis handbromsen vid behov.

– Men oj, Gud, jag kom på nu. Jag får ju inte sitta här i baksätet när du övningskör. Det är ju jag som ska sitta i framsätet, säger Pernilla Wahlgren i programmet, efter att ha åkt runt med barnen i framsätet en stund.

Bianca Ingrosso passar då på att såga mamma Pernillas handledarkunskaper totalt.

– Mamma är nog den värsta bilinstruktören jag har varit med om. Hon är helt uppe i sig själv och glömmer bort vart jag ska och ber mig köra i bussfiler och stanna här och var, säger hon i programmet.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5 och Dplay.

Foto: IBL

Annons