Här avslöjar Carola bröllopsplanerna

Här avslöjar Carola bröllopsplanerna

Carola ser fram emot julen och "kärlekens vagga" som hon själv beskriver den. Något annat som hon ser fram emot är kärleken från sin pojkvän Jimmy.

Carola, 50, gästade i söndags Nyhetsmorgon i TV4 där hon pratade om att hon till julen är trippellaktuell med både nytt album, turné och kokbok. I kokboken har hon samlat tankar kring julen som har en central roll i sångerskans liv:

– Julen är kärlekens vagga då himmelen möter jorden.

Och när det handlar om nyår pratar Carola om att göra personliga bokslut, någonting som hon själv säger att hon gör:

– Om julen i allra högsta grad handlar om kärlek så handlar nyår om olika linjer i livet. Man får en bättre start på det nya året om man går tillbaka till sig själva och tittar på hur året varit och vad jag kan göra framöver, det tycker jag är viktigt.

carola-nyhetsmorgon

Hon forsätter berätta att hon och “lilla familjen” spenderade julen 2015 i Nepal. Där fick hon insikten att ta “ett steg åt sidan och lyssna”:

– Jag tror vi har möjlighet att lyssna in och då fick jag ett jättespeciellt ord men det tänker jag inte berätta högt, säger Carola och skrattar och fnissar och säger snabbt att hon inte tänker berätta vad.

Jenny Alversjö: “Jo berätta” och Carola ger med sig:

– Jag hör bara såhär “gifta sig”. Det har varit en riktlinje för mig det här året och det är viktigt att hålla fast vid.

Jenny: är du öppen för att gifta dig igen?

– Ja, jo, jag slutar inte att hoppas på kärleken, såklart.

Jenny: Den här julen blir speciellt för dig vet jag, du har ju köpt och byggt ett hus i din dotters födelseland, Sydafrika:

– Jag har längtat efter ett hus där sedan 1994 så för mig är det en slags cirkel som slutits. Zoe, 6, tycker det känns fantastiskt och att jag har varit där så mycket innan och att jag känner till hennes land är en trygghet för henne, hon är svensk men man kan ha flera hemländer.

Carola och Jimmy har varit ett par sedan 2014.

Kan det bli ett bröllop mellan Carola och Jimmy under 2017?

Jimmy Källqvist, 46, och Carola har varit ett par sedan 2014 och nu hoppas vi alla att Carolas ledord kommer slå in och att hon kommer få ett frieri av Jimmy julen 2016. Se hela klippet HÄR

LÄS MER: Carola är säker på sin sak: ”Jag tänker inte fria”

Foto: IBL, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN