LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här återförenas Pernilla och Laila – efter de hårda orden

11 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Det har gått tre år sedan Laila Bagge och Pernilla Wahlgrens storebror Niclas Wahlgren skilde sig. Nu återförenas de forna svägerskorna.
Annons

Laila Bagge, 45, och Pernilla Wahlgren, 50, var för ett par år sedan goda vänner och drev en gemensam bloggportal, där de båda samarbetade. Men när Laila skilde sig från Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 52, 2015 upphörde också vänskapen och det gemensamma jobbet.

I somras valde Pernilla för första gången att berätta varför hon och Laila bröt med varandra och enligt henne berodde det på att de inte hade samma syn på hur företaget skulle drivas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var inget schyst samarbete.  Därför så jobbar vi inte tillsammans.  Det sköttes väl inte riktigt som det skulle med den här bloggen, och då kände jag att jag avbröt det samarbetet.  Jag har hållit en ganska låg profil och inte pratar så mycket om det. Men våra barn är ju kusiner…. det är bara det att vi inte umgås i dag som vi gjorde förut, sa hon då till tidningen Expressen.

Laila Bagge, å sin sida, meddelade för ett år sedan att den brutna vänskapen berodde på att de inte längre har tid för varandra.

Annons

– Vi pratar ju, men nej, vi hinner inte umgås. Hon har lika mycket som jag att göra, sa Laila Bagge då. 

Men i morgonens sändning av radioshowen “Rix Morronzoo” återförenades de forna svägerskorna i studion. De nämnde ingenting om sin forna relation, men Laila, som är en av programledarna på kanalen, passade i alla fall på att hylla Pernillas tv-program “Wahlgrens värld”.

– Jag tycker det är skönt att se ert program, för jag är så trött på att alla är så pretto och allt ska vara så himla perfekt på ytan när det i verkligheten inte ser ut så i livet. Man väljer ofta att visa när man inte gör bort sig. Så det är jävligt skönt, det är en frisk fläkt att se er, säger hon i programmet.

FOTO: IBL, Instagram

Annons