Därför nobbade Wahlgren vännen Läckbergs bröllop: "Var bjuden"

Det var kändistätt när Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig. Men en som inte var på plats för att fira parets kärlekslycka var vännen Pernilla Wahlgren. – Jag var faktiskt bjuden..., säger hon i sin podcast.

Lördagen den 17 juni gifte sig MMA-fightern Simon Sköld, 30, med deckardrottningen Camilla Läckberg, 42, i största hemlighet. Vigseln hölls intimt på parets landställe på Måsholmen i Norrtälje med bara de närmaste närvarande. Efter ceremonin tog sig sällskapet in till Skeppsholmen i centrala Stockholm för att möta upp de andra gästerna, som bjudits in till storslagen fest utan att veta om att det var en bröllopsfest.

Bland gästerna syntes bland andra Samir BadranAnja PärsonMicael BindefeldFredrick Federley, Nassim al Fakir, Jan Johanssen, Jeanette Carlsson, Tony Irving, Andreas Lundstedt, Tess Merkel, Lina Hedlund, Roy Fares, Nanne Grönvall och Sofia Wistam, 50.

Men en som inte dök upp för att fira paret var Camilla Läckbergs vän, artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 49. I sin podcast “Wahlgren och Wistam” berättar hon nu varför.

– Jag var inte där. Jag var faktiskt bjuden, ska jag säga, det måste jag förtydliga. Men jag kunde inte gå för jag jobbade, säger hon i podden.

LÄS OCKSÅ: Melin om Läckbergs bröllop: ”Jag hade ingen aning”

Podcastkollegan Sofia Wistam var dock på plats och råkade bland annat förstöra en av parets bröllopspresenter, när hon och vännen Oscar Zia, 19, misstog en antik bibel för en gästbok och skrev i den med en svart tuschpenna.

– Det är så vansinnigt jobbigt. Jag och Oscar springer därifrån och får andningssvårigheter. Vi tänker ”vad ska vi göra?”. Oscar tycker att vi ska gå dit och riva ur sidan ur boken, men så kan man ju inte göra det, den kanske är värd jättemycket pengar, säger Sofia Wistam i podden.

LÄS OCKSÅ: Melin om Läckbergs bröllop: ”Jag hade ingen aning”

Foto: IBL

Senaste nytt