TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Här är tre av deltagarna i Big brother 2021 – TV4 avslöjar nu

10 feb, 2021 
Big brother 2021
Nästa vecka är det äntligen dags för årets säsong av Big brother att dra igång!
Men redan nu har några av deltagarnas namn släppts.
Här är de tre första!
Annons
Så blir nya Big BrotherBrand logo
Så blir nya Big Brother

Äntligen är det dags för Big brother 2021 att dra igång. Den 15 februari är det premiär för programmet på TV4 och kanalen har utlovat att det inte kommer vara drama- och skandalfritt!

Malin Stenbäck, 33, kommer som förra året att leda programmet. Och hon är taggad till tusen!

– Jag älskar Big brother! Det är verkligen dokusåpornas dokusåpa och jag är så glad över att få vara med i år igen. Det kommer att bli 100 händelserika dagar, det lovar jag, säger Malin i ett pressmeddelande.

Att Malin skulle leda programmet har varit känt sedan länge. Men nyligen valde TV4 att avslöja vilka som skulle bli hennes side-kicks. De två programledarna som kommer finnas vid Malin Stenbäcks sida är inga mindre än Arantxa Álvarez och Kirsty Armstrong.

De klara deltagarna i årets säsong av Big brother

På söndag presenteras deltagarna och det har ryktas om och spekulerats fritt vilka som ska in i huset. Men redan nu kan man få en liten smygtitt på tre av deltagarna som kommer finnas med!

Therese Skog

Therese Skog, 30, har nyligen flyttat från Örebro till Stockholm, efter att en kärleksrelation tagit slut. Hon har velat vara med i Big Brother så länge hon kan minnas. Men om man tycker att man har hört efternamnet "Skog" förut, så kan det ha att göra med att Therese är storasyster till Ex on the beach-veteranen Elin "Woodie" Skog.

Judith Nodby

Judith Nodby, 27, är den andra deltagaren som presenterats, hon är kock och bor i Stockholm. Men för tillfället jobbar hon som kyltekniker. Vid sidan av jobbet driver hon även Youtube-kanalen Judiths kök där hon lagar mat.

Annons

Hon har tidigare jobbat på Stockholmskrogen Vassa Eggen och varit med och byggt upp Roy Fares konditori Mr. Cake, men på grund av den rådande pandemin tvingades hon byta bransch.

Joel Kosari

Joel Kosari, 19, är även han klar för årets säsong av Big brother. Han är glad att vara med i programmet, men till Expressen säger han att han nu insett att han verkligen kommer behöva visa upp vem han egentligen är.

– När jag väl fick veta att jag ska vara med i Big brother så var det jättekul. Men det slog mig samtidigt väldigt hårt med tanke på att jag kommer visa upp mig till 100 procent, och det kommer inte gå om jag börjar vara ärlig med mig själv och med min omgivning om vem jag är, säger han till tidningen.

FOTO: SENJOR STUDIO/TV4

Annons