Här är kändisarnas bästa utklädnader under halloween 2019

Kändisarnas halloween-utklädnader
Halloween är här och kändisarna är inte sena med att dela med sig av sina utklädnader.
Hänt har samlat de bästa av kändisarnas utklädnader – se alla bilderna här.
Annons

Årets läskigaste högtid är här och det är dags att klä ut sig! Både kändisarna i Sverige och Hollywood har redan börjat dela med sig av sina bästa utklädnader för Halloween – och vi har alla bilderna.

Annons

De nyblivna föräldrarna Fares Fares, 46, och Clara Hallencreutz, 34, poserade häromveckan tillsammans med sonen Ziggy. Fares och Clara är utklädda till Super Mario och Luigi medan lilla Ziggy är en svamp, som ofta ses i Super Mario-spelen.

Bilden som Clara la upp på Instagram fick stora reaktioner av hennes följare.

”Ha ha, briljant!”, skriver Linus Wahlgren, 43.

Annons

”Underbaringar”, skriver Cissi Forss, 34, följt av hjärtan och en emoji med hjärtögon.

View this post on Instagram

❤️🍄🛠💚💙🐢

A post shared by 👩🏼‍🎨 Clara Hallencreutz (@clarahallencreutz) on

Gör succé som maken Justin Timberlake

I Hollywood klädde skådespelaren Jessica Biel, 37, ut sig till ingen mindre än sin egna make – Justin Timberlake, 38. Jessica är utklädd till en ung Justin så som han såg ut när han ingick i pojkbandet NSYNC. Justin å andra sidan matchar sin hustru på ett eget sätt – som mikrofon.

”Det här är vad som händer när du på tv erkänner att du inte kan någon NSYNC-låt och du är gift med Justin Timberlake. Väl spelat, maken, väl spelat.”, skriver Jessica till Instagram-bilden.

Annons

Även realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, körde på idéen att klä ut sig till en annan kändis. Med en mikrofon i handes ses Kourtney på Instagram vara utklädd till artisten Ariana Grande, 26. Med Arianas ikoniska frisyr i form av en hög tofs har Kourtney enligt sina följare fått in en fullträff.

”Trodde på riktigt att det var Ariana. Bra jobbat”, skriver en följare vars kommentar har fått över 1700-gillamarkeringar.

View this post on Instagram

no tears left to cry

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtneys lillasyster Kylie Jenner, 22, har även hon gått fullt in med sin Halloweenklädsel – och klätt ut sig till disneysjöjungfrun Ariel. På Instagram delade Kylie med sig av sin utklädnad och skrev:

”Ariel har växt upp…” 

Annons

Med sin röda peruk, snäckskal och fena som kjol går det inte att mista vilken karaktär realitystjärnan är. Som pricken över i:et matchar Kylie dessutom outfiten med en väska i form av Ariels fiskkompis Blunder.

Kylie Jenner på Halloween
Kylie Jenner som sjöjungfrun Ariel.

I dagarna publicerade dessutom Kylie Jenner bilder på dottern Stormi Webster, 2, när hon var utklädd som ingen mindre än Kylie själv. Med lila peruk och klänning var Stormi en miniversion av Kylie och hennes outfit på årets Met-gala.

”Min bebis! Kan inte hantera det här”, skrev Kylie till Instagram-bilden.

Demi Lovato går fullt ut

Artisten Demi Lovato, 27, har inte legat på latsidan för årets Halloween. På Instagram har hon inte bara publicerat en – utan två, utklädnader. Iklädd en Marie-Antoinette-inspirerad kostym, som påminner om hur de franska kungligheterna klädde sig på 1700-talet, skriver artisten:

Annons

”Jag sa ju att jag inte leker runt på Halloween! Det är min tur att glänsa”

Reaktionerna lät sig inte väntas och bland kommentarerna ses skådespelaren Vanessa Hudgens, 30, och Paris Hilton, 38, hylla Demis Halloween-kostym.

”Drottningen av Halloween”, skriver Paris Hilton.

Demi Lovato på Halloween

Demi Lovatos andra utklädnad är raka motsatsen från 1700-talets kungligheter. Med en röd ballong i handen ses artisten posera som den läskiga clownen Pennywise från filmerna Det.

Demi Lovato på Halloween

Även i Sverige har kändisarna börjat lägga ut sina utklädnader för de kommande Halloween-festligheterna. Programledaren Linda Lindorff, 47, visar på Instagram upp sig iklädd en röd och svart peruk med fladdermusvingar på huvudet.

Annons

”Glad Halloween!”, skriver hon till bilden följt av emojis i form av en pumpa och ett spöke.

View this post on Instagram

Happy Halloween! 👹🎃👻

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…