Här är Isabella Löwengrips oväntade krav – på sin nya barnflicka

Inte ens Isabella Löwengrip kan få ihop både karriär och familjeliv som ensamstående. Nu tar hon hjälp av bloggen för att hitta en ny, internationell barnflicka.

Att entreprenören och bloggaren  Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, har tusen järn i elden har inte undgått någon. Förutom att styra flera miljonföretag är hon också tvåbarnsmamma till barnen Gillis, 4, och Sally, 2, med ex-maken Odd Spångberg, 28.

Hon har redan flera assistenter i hemmet och i vardagen, något hon berättat kostar henne 120 000 kronor i månaden, och nu skaffar hon ännu en. Isabella Löwengrip vill nämligen hitta en au pair som kan ta hand om barnen och dessutom lära dem engelska.

“Jag söker en tjej som har engelska som modersmål (helst amerikanska) som kan tänka sig att bo hos oss minst ett år. Mest helst längre. Det är klassiska aupair-sysslor dock på halvtid när jag har barnen så resten av dagarna är det perfekt att kunna plugga på”, skriver hon på bloggen.

Svaren lär inte vänta på sig. Att hänga med en av Sveriges mest driftiga kvinnor lockar många och Isabella Löwengrip ser gärna att den anställda har samma uppfattning som hon själv när det handlar om lärande för barnen.

“Jag önskar en tjej som verkligen blir en guldkant i barnens liv. Någon som tycker om utveckling och lek lika mycket som jag gör, som blir en del av vår familj ett tag men förhoppningsvis någon de har relation med i framtiden också”, skriver hon.

Isabella Löwengrip började blogga som 13-åring under namnet Blondinbella.

2018 utsågs hon till Näringslivets mäktigaste kvinna av tidningen Veckans Affärer.

Isabella Löwengrip var tidigare gift med Odd Spångberg.

Isabella Löwengrip.

Tillsammans med Odd har Isabella barnen Gillis och Sally.

LÄS MER: Därför håller Isabella Löwengrip nya pojkvännen hemlig: ”Det är lite känsligt…”

LÄS MER: Rasar mot barnflickan: Hon drack öl på jobbet

Foto: IBL