LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför håller Isabella Löwengrip nya pojkvännen hemlig: "Det är lite känsligt..."

09 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Knappt ett år efter skilsmässan har Isabella Löwengrip hittat kärleken igen. Nu avslöjar bloggaren varför hon vill hålla sin nye pojkvän hemlig för alla.
Annons

Våren 2017 blev skilsmässan mellan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och maken Odd Spångberg, 28, ett faktum. Ex-paret, som barnen Gillis, 4, och Sally, 2, var gifta i tre år.

Men de senaste månaderna har bloggaren och entreprenören flera gånger hintat om att hon träffar en ny man. Bland annat har hon lagt upp inlägg om att hon fått kärleksgåvor i form av designerskor från Chanel till stora buketter med röda rosor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Fast trots ledtrådarna, och faktumet att hon så sent som i oktober dök upp tillsammans med en mystisk man vid namn Hampus, 27, har hon ännu inte velat avslöja vem kärleken egentligen är ännu. Men i podcasten “Schulman show” bryter Isabella Löwengrip delvis tystnaden om sin hemlige pojkvän.

– Jag träffar en person. Det är lite känsligt… Jag är så snabb med att outa saker i bloggen annars, jag kan outa nya bolag innan de ens är registrerade, men jag vill spara lite på honom. Det är för hans egen del. Han kommer att skrämmas iväg annars, säger hon i podden.

Annons

Isabella Löwengrip menar att hon nu har lärt sig att vara privat med sin kärleksrelation, än hon varit tidigare. Både med ex-maken Odd Spångberg och sina ex-pojkvänner fick hennes följare och läsare ofta följa med tätt inpå privatlivet.

– Jag har lärt mig… I mina tidigare relationer kunde det ibland vara svårt att veta om jag gjorde smörgåsarna för vår skull eller för en bild på bloggen bloggen, tog vi ett glas vin på kvällen för att vi ville det eller för att vi ville lägga upp det på sociala medier? säger hon och fortsätter:

– Den här gången behöver jag få ha vårt privatliv som jag inte fotar och lägger ut, jag vill veta vad vi gör för vår egen skull och inte för mitt jobbs skull och hitta en balans där. Jag vill inte berätta om honom för alla, utan jag vill ha det för mig själv. Det är inte så mycket som är privat för mig längre, jag har fått offra det för mycket annat bra här i livet. Men mina relationer med mina vänner, mina barns ansikten och den här relationen får jag fortfarande ha för mig själv.

Annons

Samtidigt berättar Isabella att hon och den mystiske mannen har varit på kärleksresor tillsammans, och bland annat tillbringat en mysig helg på ett lyxhotell i Köpenhamn ihop, samt att han gör henne väldigt glad och kompletterar henne.

– Han bjöd på det. Han är väldigt generös. Han är lite som jag, han har många bollar i luften, han jobbar med finans på ett eget sätt… Vi jobbar lite i samma bransch ibland. Men jag vill inte gå ut med hans namn, säger hon och fortsätter:

– Det är jättesvårt att träffa någon i min situation, och det här är så nytt, men det som är härligt med honom är att han inte skräms av det jag gör. Han lyfter mig i allting, han peppar mig och stöttar mig, och vi kan prata om jobb tillsammans. Det är inte många som kan förstå mitt jobb eller komma med värdefulla inputs som jag bryr mig om, men det han säger kan jag faktiskt ha med mig under dagen och det gör skillnad.

Foto: IBL

Annons