erika persson

Här är frågan som Erika Persson inte vill svara på: ”Privat”

ERIKA PERSSON

Gunilla Perssons dotter Erika delar gärna med sig av olika saker som händer i hennes liv. Men det finns en fråga som hon helst inte svarar på...
– Lite privat, säger hon till Hänt.
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar
0:35

Efter reklamen: Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

(0:35)

Slå på ljud

Erika Persson, 20, slog igenom tillsammans med sin mamma Gunilla Persson, 63, i Svenska hollywoodfruar.

Under årens lopp har vi fått se dem leva livet i Los Angeles tillsammans med husdjuren och såklart mormor Iris Persson, 96.

Förra veckan var Erika på plats i Sverige, denna gång utan mamma Gunilla. Sverige-besöket berodde på att hon skulle gästa Bianca Ingrossos, 27, talkshow BIANCA och det blev givetvis rena rama succén!

Erika berättade i efterhand för Hänt om hur det var att gästa Biancas talkshow och även hur Bianca skötte sig som programledare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erika Persson om musikkarriären

Under samtalet med Bianca kom Erika in lite smått på musikkarriären och att det intresset fortfarande finns kvar. För Hänt berättar hon mer om musiken och att en vacker dag kan vi nog förvänta oss att höra lite av hennes verk.

– Ja jag gör egen musik, skriver musik och sjunger. Jag är dock lite privat om mina konstnärliga former, men förr eller senare kommer jag nog gå ut med det. För jag tycker den är väldigt cool och jag är stolt över det. Men jag ligger ganska lågt med det jag jobbar på, förklarar Erika för Hänt.

Musikkarriären lever med andra ord i allra högsta grad och så här i Idol-tider kan man undra hur Erika ställer sig i den frågan.

– Nej, alltså jag ser min musik på ett sätt, som inte riktigt går i linje med de där tävlingarna. Jag ser mig mer som en artist istället för en sångerska. Jag gillar liksom inte att bara vara sångerska, jag vill vara med i varje del av processen så att säga, säger Erika.

Frågan som Erika Persson inte vill svara på

Den senaste tiden har det spekulerats en del om Erikas kärleksliv och hon har tidigare uttryckt sin kärlek till vännen Aislinn. Men hur det ser ut på kärleksfronten idag har hon inte uttalat sig om, förrän nu.

– Ja, jag är singel, säger hon till Hänt.

Detta är dock en fråga som hon helst håller på det privata planet.

– Men jag föredrar att hålla det där lite privat, fortsätter hon.

Erika Perssons populära outfits
0:35

Efter reklamen: Erika Perssons populära outfits

(0:35)

Slå på ljud

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN