ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Erikas ärliga ord om Bianca Ingrosso som programledare – hemliga uppgörelsen

12 nov, 2022 
ERIKA PERSSON, BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso är aktuell med sin nya talkshow BIANCA och nu har hon fått besök från Hollywood!
Gunilla Perssons dotter Erika Persson är nämligen på plats och nu berättar hon för Hänt om den hemliga uppgörelsen med Bianca.
Annons
Erika Perssons populära outfitsBrand logo
Erika Perssons populära outfits

Erika Persson, 20, slog igenom med dunder och brak tillsammans med mamma Gunilla Persson, 63, i Svenska Hollywoodfruar.

Sedan dess att vi såg Erika senast i tv-rutan har mycket hänt och idag pluggar hon på college och har blivit vuxen. Nu har hon däremot återigen gjort comeback i tv-rutan när hon gästar Bianca Ingrossos, 28, talkshow BIANCA.

Men det är inte bara Erika som gästar Bianca kvällen till ära. Hon får även besök av podd-duon Johanna Nordström, 26, och Edvin Törnblom, 26. Även den norska motsvarigheten till Edvin Törnblom, Vegard Harm, 26, är på plats.

Erika Persson om Svenska Hollywoodfruar

I showen pratar Bianca och Erika en hel del om hur det var att växa upp med kameror omkring sig och vara rikskänd i Sverige. Hemma i Los Angeles var Erika inte känd på samma sätt och i showen visar Bianca upp klipp från några scener ur Svenska hollywoodfruar.

Annons

– Det tar mig tillbaka lite till mellanstadiet att se de här klippen, folk i min klass hittade att jag var med i den här showen. Jag har inte sett dem sedan dess. Men jag tycker det är kul att se dem, jag var ju ett glatt litet barn, säger Erika i BIANCA.

När Hänt når Erika är hon sprudlande glad och är på sitt hotellrum i Gamla stan, i Stockholm. I samma område som mamma Gunilla alltid håller till när hon är på plats i Sverige.

Mamma Gunilla är däremot inte med på den här Sverige-resan, även om hon mer än gärna hade velat. På Instagram har Gunilla nyligen berättat att det helt enkelt inte var läge att lämna mamma Iris Persson, 96, själv för att åka till Sverige med Erika.

Erika Perssons överenskommelse med Bianca Ingrosso

Erika berättar om showen och hur det var att få träffa Bianca för första gången.

– Det var jättekul, hon var väldigt respektfull och snäll mot mig. Jag hade aldrig varit med i en talkshow förut och jag visste inte riktigt hur jag skulle uppföra mig. Men jag tycker att Bianca var en bra programledare, säger Erika till Hänt.

Det här var första gången Erika gjorde något liknande och därför hade hon och Bianca en överenskommelse.

– Eftersom att jag aldrig varit med i en talkshow förut så bad jag om att få veta i förväg ungefär vilka ämnen vi skulle prata om. Jag var väldigt noga med det för jag ville inte få frågor som jag inte ville svara på, förklarar Erika för Hänt.

FOTO: Discovery+

Annons