Här är första bilden från nya Biggest loser VIP 2018

Anna Brolin leder Biggest loser VIP 2018.

Inspelningarna till höstens Biggest loser VIP i är i full gång. Nu visar programledaren Anna Brolin upp den exlusiva bilden från inspelningarna.

Anna Brolin, 37,  leder åter det hyllade programmet Biggest loser VIP som gick i höstas då vi fick se våra svenska kändisar svettas i rutan. TV4 har bekräftat att det nu kommer ännu en säsong av programmet, och enligt uppgifter ska inspelningarna redan vara i full gång.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Och idag lade programledaren upp en solig bild föreställande sig själv framför massa kameror.

Uberspännande tävling i detta nu i Biggest Loser VIP” skriver hon på sin Instagram.

Som vanligt har det varit mycket hemlighetsmakeri kring vilka deltagare som är med men allt eftersom dagarna går blir det allt svårare att inte avslöja namnen. Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är klar för programmet.

Nu pekas även den tidigare Idol-deltagaren Magnus Schönberg, 30, ut som klar för årets säsong men han är dock lite förtegen om sin medverkan.

– Jag väljer att inte väljer att inte kommentera i vanlig ordning. Men om det är sant, grattis till mig och om det inte stämmer så hoppas jag att frågan dyker upp en dag, har han tidigare sagt till Hänt.

Enligt tidigare uppgifter till Hänt ska även krögaren Carl Jan Granqvist, 72, medverka i programmet. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska nu även Kalle Moraeus, 54, den tidigare Farmen-deltagaren Alexandra Louthander, 26, Robinson-vinnaren Alexandra Zazzi, 51, journalisten Erik Hörstadius, 53 så det kan med andra ord bli en galet spännande dynamik.

HETAST PÅ HÄNT TV: EX ON THE BEACH: Så mycket ligger deltagarna

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins bebis svårt sjuk – TV4-profilen om oron och uppmaningen till andra föräldrar

LÄS OCKSÅ: Folkkära tv-stjärnan klar för Biggest Loser VIP – TV4:s mystiska besked

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!