LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här är första bilden från nya Biggest loser VIP 2018

07 maj, 2018 
AvLotta Gray
Anna Brolin leder Biggest loser VIP 2018.
Inspelningarna till höstens Biggest loser VIP i är i full gång. Nu visar programledaren Anna Brolin upp den exlusiva bilden från inspelningarna.
Annons

Anna Brolin, 37,  leder åter det hyllade programmet Biggest loser VIP som gick i höstas då vi fick se våra svenska kändisar svettas i rutan. TV4 har bekräftat att det nu kommer ännu en säsong av programmet, och enligt uppgifter ska inspelningarna redan vara i full gång.

Och idag lade programledaren upp en solig bild föreställande sig själv framför massa kameror.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Uberspännande tävling i detta nu i Biggest Loser VIP” skriver hon på sin Instagram.

Som vanligt har det varit mycket hemlighetsmakeri kring vilka deltagare som är med men allt eftersom dagarna går blir det allt svårare att inte avslöja namnen. Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är klar för programmet.

Annons

Nu pekas även den tidigare Idol-deltagaren Magnus Schönberg, 30, ut som klar för årets säsong men han är dock lite förtegen om sin medverkan.

– Jag väljer att inte väljer att inte kommentera i vanlig ordning. Men om det är sant, grattis till mig och om det inte stämmer så hoppas jag att frågan dyker upp en dag, har han tidigare sagt till Hänt.

Enligt tidigare uppgifter till Hänt ska även krögaren Carl Jan Granqvist, 72, medverka i programmet. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska nu även Kalle Moraeus, 54, den tidigare Farmen-deltagaren Alexandra Louthander, 26, Robinson-vinnaren Alexandra Zazzi, 51, journalisten Erik Hörstadius, 53 så det kan med andra ord bli en galet spännande dynamik.

FOTO: TV4, Instagram

Annons