LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins bebis svårt sjuk – TV4-profilen om oron

15 mar, 2018 
Malin Ljung
Den senaste veckan har TV4-profilen Anna Brolins 2 månader gamla bebis varit inlagd på sjukhus. Han har drabbats av RS-virus, och nu talar hon ut om oron och uppmaningen till andra föräldrar.
Annons

I slutet av december födde programledaren och TV4-profilen Anna Brolin sitt och maken Jesper Rodhborns andra barn. Det blev en lillebror till tidigare sonen Elton, 2.

De senaste dagarna har dock varit vad Brolin kallar för “de värsta dygnen i livet”. Hennes två månader gamla son har blivit svårt sjuk. Vid första läkarbesöket fick familjen reda på att han drabbats av RS-viruset, de fick då en inhalator med sig hem och uppmaningen att komma tillbaka om det blev värre.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att de varit på sjukhus och fått professionell hjälp ville inte oron lägga sig. Anna tog då hjälp av sina följare på Instagram och frågade om råd. Efter att ha läst kommentarerna valde de att åka tillbaka till sjukhuset. Där och då tog läkarna beslutet att lägga in hennes bebis, och de senaste dagarna har de tillbringar på sjukhus.

På Instagram och sin blogg har Anna Brolin skrivit om oron och rädslan för sonen. Natten mot onsdag hade familjens minsting problem med andningen.

Annons

“När man känner att även sköterskorna stundtals också kände lite förtvivlan då blir man rädd på riktigt och de där otänkbara tankarna kryper fram… Tänk om.. det inte går vägen… Snacka om att ingenting annat än att få hem ett friskt barn spelar roll då”, skriver hon på sin blogg.

På morgonen vände det, och syrgasgrimman han tvingats ha på sig kunde tas bort.

“När alla slangar och apparater är bortkopplade är det som att få se sin bebis pånyttfödd. Tacksamheten mot typ allt och alla har infunnit sig och nu pustar vi ut ett slag”, skriver Brolin på Instagram.

Nu har familjen fått lämna sjukhuset på permission och Anna Brolin är otroligt tacksam för den vård de fått, samt allt stöd som flödat in under tiden de kämpat på sjukhus. Efter den senaste veckan vill hon skicka en uppmaning till andra föräldrar med små barn.

– Det jag gärna skickar med till alla bebisföräldrar där ute som misstänker detta – tveka inte att söka vård, åk hellre in en gång för mycket än för lite, säger hon till Expressen.

Hänt har sökt Anna Brolin för en kommentar. 

FOTO: Ibl

Annons