LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Folkkära tv-stjärnan klar för Biggest Loser VIP – TV4:s mystiska besked

05 maj, 2018 
Hans & Anna Shimoda
En hemlig skara kändisar har redan påbörjar sitt livs resa i Biggest Loser VIP 2018. Gunilla Persson är sedan tidigare bekräftat, och nu pekas en folkkär tv-profil ut som ännu en deltagare.
Annons

I skrivande stund spelas den nya säsongen av ”Biggest Loser VIP” in och allt omgärdas förstås av stort hemlighetsmakeri.

Men nu kan Hänt avslöja att en av dem som kommer kämpa för att tappa kilon är populära vinkännaren och kändiskrögaren Carl Jan Granqvist, 72.

Carl Jan som är källarmästare på Gryhyttans Gästgivaregård levererar regelbundet vintips i P4 Extra och har även synts i program som ”På Spåret”, ”Carl Jans änglar” och ”Let’s Dance”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu är alltså full fokus på hälsan.

– Han är med i programmet, bekräftar en initierad källa för Hänt.

På TV4 är man dock fåordig om värvningen.

– Vi kommer att kommunicera deltagarna i Biggest Loser VIP längre fram, så jag kan varken bekräfta eller dementera denna uppgift, låter Amanda Hjärtmyr på TV4 hälsa i ett sms.

Hittills har kanalen bara bekräftat att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, ska vara med i programmet.

Annons

”Nu är vi äntligen igång med inspelningen av Biggest loser VIP och det känns superkul att kunna bekräfta att Gunilla Persson är en av dem som är med och tävlar i årets upplaga av TV4:s succéprogram! I dag har våra stjärnor träffats för allra första gången och vi har precis avslutat den första känslosamma invägningen. Det är ett oerhört starkt startfält i år och det här kommer bli en händelserik säsong fylld av både dramatik och starka känslor”, skrev Lotta Andersson som är exekutiv producent för Biggest loser VIP, i ett mejl till Nöjesbladet härom veckan.

Det var förra året som ”Biggest Loser VIP” spelades in för första gången. Då tog Anna Book, 47, hem segern efter att ha tappat 22,7 kilo i vikt.

FOTO: TV4, Ibl

Annons