Här är Camilla Läckberg och Simon Skölds nya hus

Camilla Läckberg
För några dagar sedan lades Camilla Läckbergs och Simon Skölds lantställe ut till försäljning.
Nu har huset blivit sålt och författaren skriver om känslorna.
”Laddat med fantastisk energi”, skriver hon.
Annons

Camilla Läckberg, 45, har blivit ett världsnamn med sina deckare i Fjällbacka-serien. Under de senaste åren har hon brutit sig loss från deckargenren med böckerna En bur av guld och Vingar av silver.

2017 gifte sig Camilla Läckberg med kärleken Simon Sköld. Tillsammans har de dottern Polly, 4. Simon Sköld har tidigare berättat om svåra tiden innan Camilla blev gravid.

Annons

– Vi hade försökt och vi hade till och med haft ett missfall, sa Simon i programmet Tillsammans med Strömstedts 2019.

Camilla har också sedan tidigare barnen Charlie Melin, 11, Meja, 16, och Wille, 17.

Camilla Läckberg. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT.
Camilla Läckberg. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT.

Författaren har för några dagar sedan hintat om att något stort pågår i deras liv.

Så mycket kul och spännande som händer i mitt liv nu. Så mycket kul och spännande som händer i hans liv nu. Men framförallt – så mycket spännande som händer i VÅRT liv nu!!” skrev hon häromdagen på Instagram.

För tre dagar sedan avslöjade Camilla att hon och Simon Sköld ska sälja deras lantställe i Spillersboda utanför Norrtälje. Det är ett pampigt gammalt hus på hela 249 kvadratmeter. Huvudbyggnaden är byggd 1916.

Tomten är på nästan 5 500 kvadratmeter och rymmer bland annat pool med poolhus, en egen sandstrand, brygga med båthus och ett stort gästhus.
Man kan verkligen förstå att Camilla har kallat huset för sitt paradis på jorden.

Berättar om försäljningen

Camilla Läckberg köpte det vackra huset i Roslagen för tio år sedan. Då fick hon betala 14 miljoner kronor, enligt Svd. Nu har prislappen varit 25 miljoner kronor.

Annons

Nu, bara några dagar efter att huset lades ut till försäljning, har huset blivit sålt. Camilla Läckberg skriver om försäljningen på Instagram. Även Simon Sköld har lagt ut ett inlägg med samma text.

Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Annons

Hon berättar också att de kommer att renovera sitt nya hus.

Men med respekt för husets själ. Vi längtar efter att fylla även detta hus med familj, vänner, kärlek, skratt – och nya äventyr …” skriver hon.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Henrik Montgomery/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…