TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är artisterna i andra säsongen av Late Night concert

12 nov, 2020 
Agnes Carlsson uppträder i Late Night Concert
Late Night Concert är ett samarbete mellan TV4 och Live Nation som nu får andra säsong efter stora hyllningarna.
Här är artisterna som uppträder!
Annons
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succénBrand logo
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

När coronaviruset spred sig som en löpeld världen över och blev en pandemi tog Sverige till drastiska åtgärder. Bland annat att stoppa all underhållning med publik, eller ja underhållningen fick fortsätta – men utan publik.

TV4 tog då saken i egna händer då de ville fortsätta sprida livemusiken ut i landet. Så de lät flera artister som fått sin vår upp- och nedvänd i och med inställda konserter, få en chans att uppträda för tv-publik genom konceptet Late Night Concert. Det blev snabbt en hyllat format, vilket har lett till att det blir en andra säsong.

– Efter sommarens succé har vi överösts av hyllningar från tittare som uppskattar det nya konsertformatet. Det är så kul att vi lyckats leverera en högkvalitativ och innovativ konsertupplevelse, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4. Han fortsätter:

– TV4 älskar musik och det är ett briljant exempel på ett unikt programformat som fötts under dessa speciella omständigheter.

Annons

Artister som uppträder i Late Night Concert

TV4 har inte sparat på krutet vad det gäller artister. Vi snackar stora namn som:

Dessa namn är TV4 riktigt stolta över att kunna presentera.

– Vi är stolta över att kunna presentera ett så här stjärnstarkt gäng, säger Jonathan Nordin i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Att samlas kring livemusik är något som människor mår bra av, och det känns fint att kunna erbjuda tittarna en helgjuten upplevelse direkt hem till tv-soffan.

Var kommer programmet att spelas in?

Tidigare uppträdde artisterna i Late Night Concert på Gröna Lund-scenen. Så kommer det inte bli i år. Istället ska programmet spelas in på Cirkus och Hasselbacken i Stockholm.

Late Night Concert
Late Night Concert.

Hur många avsnitt blir det och vilken tid sänds det?

Totalt blir det sex konserter, varav fem stycken är av det vanliga konceptet som sänds klockan 23.00. Den sista konserten blir däremot annorlunda i form av en julkonsert som kommer att kallas Late Night Christmas. Finns någon bättre sändningstid för den än på självaste julafton? Vilken tid? Klockan 20.00 på TV4.

Programmet sänds på TV4, TV4 Play och C More med start den 2 december.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Isak Gabre/TV4

Annons