TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Victor Leksells ärliga ord om flickvännen: ”Lyckligt kär”

19 jun, 2020 
Victor Leksells ärliga ord om flickvännen: ”Lyckligt kär”
Sedan sin medverkan i Idol och superhiten Tappat har Victor Leksell haft många blickar på sig.
Men hur står det egentligen till med kärleken för grabben?
Han har tidigare setts till flirta med influencern Bianca Ingrosso.
Nu berättar Victor i en intervju med Dagens Nyheter om känslorna att vara hjärtekrossad, men också fina ord om sin flickvän.
Annons
Allt om Victor LeksellBrand logo
Allt om Victor Leksell

År 2017 klev Victor Leksell, 23, in till Idol-juryn. Det största fritidsintresset då var fotboll, något som kanske ändrades ganska drastiskt efter att hans resa i Idol fortsatte ett tag till.

Efter att ha vunnit Idol Revanschen så fick Victor nämligen en andra chans att kvala sig in i tävlingen. Tyvärr föll han på målsnöret och åkte ut i kvalfinalen. Det blev inga fredagsfinaler för Victor, men kanske väntade något bättre?

Victor Leksell nominerad till Grammis 2020
FOTO: Christine Olsson/TT

Efter succén Tappat

År 2019 släppte artisten två låtar – Vart du sover och Tappat.

Just låten Tappat sjöngs av Victor, men skrevs av William Forsling och Petter Alfredsson. Superdängan har fått över 20 miljoner streams på Spotify, inte illa för att vara ny i branschen!

Victor sjunger mycket om kärlek och brustna hjärtan, vilket kan väcka en del tankar om hur det egentligen går för grabben med kärleken?

Annons

I början av 2019 vet vi att Victor flingade lite med influencern Bianca Ingrosso, 25, något som blev mycket uppmärksammat. Bianca var vid den perioden singel och hade en rejäl singelfest. Men det ledde inte till något mer än endast ett hångel.

Victor Leksell på Grammisgalan 2020
FOTO: Karin Törnblom/TT

”Lyckligt kär i min flickvän”

Enligt Victor Leksell själv så handlar det mesta om kärlek, faktiskt allt.

– Allt handlar om kärlek. Jag hade en period där jag var väldigt ledsen på grund av kärlek. Det var rätt mörkt där ett tag, öppnar sig Victor för Dagens Nyheter i en intervju och fortsätter:

– Och det var då andras musik betydde som mest för mig. Nu när jag skriver själv tycker jag att det blir mer kraftfullt om texten tar avstamp i något jag upplevt.

Men idag är inte Victor hjärtekrossad, idag är han lycklig! Dock finns känslorna för att ha ett krossat hjärta alltid finnas med honom.

– Även om jag är lyckligt kär i min flickvän nu så kan jag ju fortfarande komma ihåg hur det kändes när jag var heartbroken.

FOTO: Alexander Mahmoud/TT, Adam Ihse/TT

Annons