LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Pihlblad om mardrömmen med Henrik Alsterdal

01 okt, 2022 
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har tillbringat sommaren ihop.
Nu berättar de om det stora projektet som de minst sagt var oense kring.
Eller så var det en mardröm” säger Henrik till Hänt.
Annons
Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"Brand logo
Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"

De så populära TV4-profilerna Anders Pihlblad, 42, och Henrik Alsterdal, 42, har varit gifta i tio års tid.

Sanningen är den att de träffades under en personalfest under det tidiga 2000-talet och föll för varandra. Där och då började deras kärlekssaga och paret ser ut att stormtrivas i varandras sällskap. De delar generöst med sig av bilder på deras gemensamma vardag med hela sin familj på sociala medier.

Anders har i en tidigare intervju med Hänt berättat om dagen då kärleken uppstod mellan dem.

– Ingen av oss är särskilt förtjusta i maskerader men det var faktiskt på en maskerad det sa klick. Han var utklädd till sjöman, jag till livräddare i Baywatch, har Anders tidigare berättat för Hänt.

Barnen har två mammor och två pappor – bor varannan vecka

Anders jobbar tidiga mornar på Nyhetsmorgon medan Henrik kör eftermiddagarna på Efter fem på TV4. Dessutom har de två barn som bor hos dem varannan vecka. Anledningen till att barnen bor uppdelat är för att de valde att skaffa barn med sina två vänner, så halva tiden hos sina pappor och halva tiden hos sina mammor.

Annons

– Jag har alltid velat ha barn, så där var jag mer pådrivande. Vi har barn med två kompisar och det har funkat jättebra sedan start. Varannan vecka när vi har barnen blir det extremt strukturerat och den andra veckan kan vi sticka iväg och göra saker, berättade Henrik för Hänt.

Under torsdagskvällen lyckades paret komma iväg på lite roligheter på tu man hand – Hänt träffade dem nämligen under premiären av musikalen Tootsie.

Parets stora sommarprojekt: ”Mardröm

När vi träffar på paret berättar de om sin gemensamma sommar. De har bland annat varit med hela familjen i London och hälsat på Anders syster som är bosatt där.

Dessutom har de haft ett stort projekt på gång under sommaren – något som paret verkar ha lite olika åsikter kring huruvida det var ett härligt sådant eller snarare en mardröm. De har nämligen målat om sin sommarstuga. Något som tog något mer tid och energi än de kanske hade trott.

Annons

Vad är erat bästa minne från i somras?

– Det var ju definitivt att vi målade om sommarstugan, oj vad roligt det var! säger Anders ironiskt och tittar på Henrik med ett leende.

– Eller så var det en mardröm. Anders trodde att det skulle gå superenkelt men huset sväljer färg som bara den. Så vi har målat och målat och målat och lyssnat på alla sommarprat, och nu är det klart. Så nu är det fint, svarar Henrik.

Nu är utsidan på sommarstugan som ny – men insidan behöver fortfarande en omgång förklarar paret.

– Det är fint på utsidan och när man öppnar dörren så är det såhär – insidan behöver tas också. Men det tar vi nästa år, säger Henrik.

– Man kliver rakt in i 70-talet då stugan är byggd. Vävtapeter och ja du fattar, skrattar Anders.

Härligt för Anders och Henrik att sommarens projekt nu är avklarat!

FOTO: TV4

Annons