LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är 16 Hollywoodstjärnor som avstår alkohol

07 okt, 2017 
AvHanna Svärd
En har anställt en nykterhetscoach och en annan vägrar till och med dricka kaffe. Här är kändisarna som avstår alkohol.
Annons

Vi är vana att höra om hur kändisarna genomgått en förvandling så fort de förberett sig för en ny roll, eller bara varit på besök hos frisören. Ofta skrivs det också stora rubriker om stjärnorna som förlorat sig i missbruk, där alkoholen ofta har en central roll. Men det finns desto fler stjärnor som faktiskt beslutat sig för att avstå helt, och som istället dricker alkoholfritt nät tillfälle bjuds.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Visste du exempelvis att Jim Carrey är en av kändisarna som inte gillar beroendeframkallande ämnen – men Jim har tagit det ett steg längre. Enligt hans egen utsago ska han inte ens gilla att dricka kaffe på grund av koffeinet som kan få dig fast.

En annan som inte gillar alkohol är superstjärnan Jennifer Lopez. Men hennes anledning är en annan.

– Jag tycker att det förstör hyn, sa Lopez i en intervju med Instyle 2003.

Och har man mycket pengar, som många Hollywood-kändisar, kan man ta det hela ett steg längre. Som Ben Affleck till exempel. Den världsberömda skådespelaren har nämligen avslöjat att han anställt en nykterhetscoach.

Inspireras av alla kändisar som valt bort alkohol i bildspelet här:

Foto: IBL

Annons