LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Happy Jankells stora sorg – efter nytillskottet i familjen: “Vill inte”

08 okt, 2022 
Happy Jankell med mamma Annika
Happy Jankell utökade nyligen familjen med en ny liten medlem.
Men nu delar hon med sig av sorgen efter händelsen som utspelade sig i hemmet.
”Vill egentligen inte lämna ifrån mig henne”, skriver hon på Instagram.
Annons
Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"Brand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"

Happy Jankell, 28, är dotter till Annika Jankell, 60, och Thorsten Flinck, 61, och har där med varit känd för det svenska folket sedan hon föddes. Vi känner henne alla som Happy men egentligen döptes hon till Betty.

Enligt folkbokföringen har hennes fullständiga namn Betty Nicóle Hildegard Jankell. Men sedan november 2019 finns även Happy med längt fram i följden av namn. Det dröjde alltså 25 år innan Happy tog tag i namnbytet, något hon tidigare har berättat om för Hänt.

– Jag har faktiskt aldrig hetat Happy på det sättet men sen så har jag alltid blivit kallad för det. Jag var femton år första gången jag förstod att jag inte hette Happy i passet, sa hon då till Hänt.

Stora lyckan under sommaren

Happy är idag en framgångsrik skådespelare. Hon gjorde succé i flertal roller under årens gång. Bland annat som Lotta Rammel i filmen om Ted Gärdestad Ted – för kärlekens skull och som Esmeralda i SVT:s Jordskott. Dessutom debuterade Happy med sin första roman Livlina förra året.

Annons

Under sommaren har det skett stora saker i Happys liv, hennes storasyster Félice Jankell, 30, har nämligen gift sig med H&M-miljardären Nils Tham, 37. Det blev ett storslaget bröllop i Toscana. Men nu har något betydligt tråkigare skett i Happys liv. Efter att hon utökat familjen med ett nytt marsvin måste hon nu lämna ifrån sig tillskottet.

Plötsliga sorgen – tvingas splittras från nya familjetillskottet

På Instagram skriver Happy om sorgen och vädjan efter att marsviner Lilo ska få ett nytt hem.

”Här är Lilo! Ett 7 årigt marsvin som jag adopterade då hon förlorat sina marsvinskompisar och behövde komma till ett nytt hem. Lilo är den sötaste och snällaste lilla tant jag träffat (att vara 7 år som marsvin är ungefär som att vara 95 år som människa). Men mina två yngre marsvin är verkligen två små bitches mot henne”, skriver Happy på Instagram och fortsätter:

”Så måste slänga ut frågan om någon där ute har SNÄLLA marsvin och skulle kunna tänka sig att få hem världens raraste tant. Vill egentligen inte lämna ifrån mig henne men eftersom mina är så ondskefulla så vill jag i alla fall se mig för! Vill att hon ska få det fint och TRYGGT på ålderns höst. PUSS”.

FOTO: TV4

Annons