Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hänt avslöjar: Melker Anderssons hemliga bröllopslycka

24 okt, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Melker Andersson hemligt gift
För Hänt avslöjar stjärnkocken Melker Andersson att han gift sig i hemlighet – för tre år sedan!
Annons

Det var för snart nio år sedan som det avslöjades att stjärnkrögaren Melker Andersson, 55, mött kärleken Katarina Romell, 57, och det bara månader efter att exhustrun Susanna ansökt om skilsmässa.

– Det stämmer att vi är ett par, sa han kort till Expressen.

I samma veva berättade Melker att de båda jobbade intensivt på varsitt håll, vilket han menade var gynnsamt för relationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är kanske därför det funkar. Hon jobbar också 23 timmar om dygnet, sa han.

Sedan dess har Melker och Katarina varit ytterst hemlighetsfulla med sin relation. De har förvisso dykt upp på ett och annat kändisvimmel, men någon längre kärleksintervju har det inte varit tal om. De är sambor sedan flera år tillbaka, men nu kan Hänt avslöja att de har gift sig i största hemlighet. Faktum är att de har varit man och hustru i hela tre år utan medias vetskap.

Annons

Undertecknade träffar dem på Årets Kock på Berns salonger och gratulerar till bröllopslyckan.

– Tack så mycket. Det känns jätteroligt. Vi smög faktiskt iväg och gifte oss på Mallorca tillsammans med våra nära och kära.

Det har det inte stått en rad om. Ni lyckades bra med hemlighetsmakeriet.

– Ja, haha! Vi var riktiga smygare.

Exakt var Melker friade är oklart, men han hymlar inte med hur det gick till.

– Jag gick ner på knä, säger han med ett leende varpå Katarina fyller i:

– Vi är kära och lyckliga. Och det tänker vi fortsätta vara!

Melker Andersson har en lång och framgångsrik karriär i sitt bagage. Han har fått en rad utmärkelser genom åren, som silvermedaljer i Bocuse d’Or 1995 och Kock-VM 1995. Han har också varit medlem i Svenska Kocklandslaget 1992-1996 och gick även till final i Årets Kock tre gånger. Melker har också belönats med en stjärna i Guide Michelin för maten på F12 i Stockholm.

Annons

Men allt har sannerligen inte varit guld och gröna skogar. Melker har varit utsatt för hot och brottslighet i många år. 2007 blev restaurang Grill utsatt för ett brandattentat och totalförstördes.

Två år senare brann en annan restaurang på Kungsholmen och 2012 skedde detsamma med restaurang Pontonen i samma område.

– Det har varit bränder och det har spekulerats om att det är någon som vill göra mig illa, och det är jättejobbigt. Det har varit väldigt stressande. Det var ju som ett eget hem brann ned, det kändes väldigt personligt att någon ville förstöra det, har han sagt i tv-programmet ”Kockarnas kamp”.

FOTO: Ibl

Annons