Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Tv-kocken om svåra sjukdomen: "Har ett år kvar att leva"

10 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Top chef-deltagaren Fatima Ali är svårt sjuk i cancer och har ett år kvar att leva, enligt henne själv.
I våras var Fatima Ali med i det populära kock-programmet Top chef. Nu berättar hon om sin obotliga cancer, som hon kommer att dö av...
Annons

I en krönika som publicerades på Bon Appétit’s Healthyish i tisdags berättade forna Top chef- deltagaren och professionella kocken Fatima Ali, 29, att hennes cancer, som hon varit frisk från, har kommit tillbaka.

“Cancercellerna som mina läkare trodde hade försvunnit är tillbaka som en hämnd i min vänstra höft och i lårbenet.”, skriver hon och fortsätter:

”Min onkolog har berättat för mig att jag har ett år kvar att leva, med eller utan den nya cellgiftsbehandlingen. Jag såg fram emot att bli 30, flirtig och blomstrande. Jag antar att jag måste skynda på flirtandet. Jag har ingen tid att förlora.”

Fatima Ali slutade sjua i Top chefs 15:e säsong, som slutade sändas i våras. Hon fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det är konstigt, är det inte det? När vi tror att vi har all tid i världen att leva, så glömmer vi att njuta av att leva. När det valet tas ifrån oss, då känner vi det. Jag vill verkligen överlasta mina känslor de kommande månaderna, boka bord på världens bästa restauranger, höra av mig till forna älskare och vänner, och överösa min familj, ge dem tiden som jag så själviskt vaktade förut.”

Annons

Det var i februari som Fatima Ali berättade att hon var cancerfri, men i augusti började hon känna sig dålig på nytt efter att hon fått komplikationer från sin senaste cellgiftsbehandling.

“Jag har tillbringat mer tid i sterila sjukhusrum det senaste året än jag har varit i min egen lägenhet. Det här har blivit mitt nya hem, och personalen är en del av min familj… Alla är så förundrade över att jag tar det så bra, Men när man når botten finns det egentligen ingen annan väg än upp.”

FOTO: Instagram

Annons