TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hänt avslöjar: Kändisdottern Felicia Book är med i Farmen VIP

16 aug, 2018 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Anna Books dotter Felicia Book är klar för Farmen VIP, enligt Hänts källor.
Anna Books dotter Felicia Book är klar för TV4:s Farmen VIP, enligt Hänts källor, som också lovar en spännande säsong av programmet: "Det kommer att hända grejer, var så säkra."
Annons

För ett år sedan stod det klart att TV4 skulle spela in en kändisversion av sitt framgångsrika format Farmen, kallat Farmen VIP. Profiler som Patrik Sjöberg, Samir Badran, Bonde-Sigrid Bergåkra och Glenn Hysén fick lära sig mocka skit och sköta djur under ledning av den stränge Paolo Roberto.

Nu kan Hänt avslöja att TV4 gör en ny säsong av Farmen VIP, som spelas in i skrivande stund.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det stämmer. Vi ser jättemycket fram emot att få sända säsong två av Farmen VIP. Vi har en stark cast som vi ser fram emot att presentera längre fram, säger programmets pressansvariga Tanja Tabrizian.

Enligt källor till Hänt är en av deltagarna sångerskan Anna Books dotter Felicia Book, 26.

– Felicia är med och det kommer att hända grejer, var så säkra, säger en person i produktionen till Hänt.

Tanja Tabrizian vill inte kommentera om Felicia Book ska vara med i programmet. När Hänt frågar om Felicia Book skulle vara ett spännande namn för Farmen VIP så skrattar hon.

Annons

– Haha! Jag passar på den frågan. Men det finns väldigt många spännande namn i hela Sverige.

Felicia Book jobbar till vardags på ett skönhetsföretag och var tidigare tillsammans med Biggest Loser-vinnaren Hristos Adoniadis. 2015 var hon med i Idol och sjöng inför juryn, men lyckades inte ta sig vidare.

Första säsongen av Farmen VIP var händelserik. Bland andra tvingades Patrik Sjöberg bryta inspelningarna på grund av hälsoproblem och Sigrid Bergåkra hoppade av när hon nåddes av beskedet att hon hade blivit anmäld till socialen. Någon hade lämnat in en orosanmälan angående Sigrids döttrar, något som senare skrevs av.

Hänt har sökt Felicia Book för en kommentar.

FOTO: TV4, IBL

Annons