LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hänt avslöjar: Marcelo Peña klar för Paradise hotel 2018

16 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Det har länge gått rykten om att Marcelo Peña ska vara med i Paradise hotel 2018. Hänt kan nu avslöja att tv-profilen är klar för dokusåpan!
Annons

Hänt har redan avslöjat att Jennifer Karlsson, tidigare deltagare i Temptation island, är klar för Paradise hotel 2018. Nu får hon sällskap av ytterligare en Temptation island-profil, nämligen Marcelo Peña, 27, uppger flera källor till Hänt.

Marcelo Peña var även med i Big brother 2012 där han träffade sin tidigare flickvän Annica Englund. Paret gjorde slut när de satte kärleken på prov i Temptation island och sedan dess har Marcelo Peña kopplats ihop med flera tjejer. Den senaste tiden har han dock synts tillsammans med Nina Glimsell Udovicic och ryktet spreds snabbt att de båda hade träffats under inspelningarna av Paradise hotel. I måndags släppte TV3 den första deltagaren till programmet, och mycket riktigt var det Nina Glimsell Udovicic som var först ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ryktet om att Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña ska ha fattat tycke för varandra inne på hotellet tog fart igen och nu väntar fansen spänt på att TV3 ska bekräfta även Marcelos medverkan i programmet. Den här säsongen verkar alltså inte bara innehålla fult spel, pakter och intriger, utan tittarna kommer med all säkerhet även få se kärleken spira mellan två av deltagarna . Härligt!

Övriga deltagare som är klara för programmet är Lukas Holm, Edin Jasarevic, Mattias Coleman, Danijela Djordjevic, Ida Asperud och Stephanie Bergström.

Paradise hotel har premiär den tredje september på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: IBL

Annons