Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4:s hårda besked: Därför stoppas Farmen-profilen från Robinson

Nygifta dokusåpakändisen Jean-Pierre Marques tar en paus från tv-rutan. Nu berättar han vad som fick honom att lämna dokusåporna och fokusera på familjen.

Jean-Pierre Marques, 32, har gjort sig känd genom att ha deltagit i flera olika dokusåpor. Han har varit med i Idol två gånger, deltagit i Paradise Hotel och Ung och bortskämd. I vintras såg vi honom i TV4:s Farmen.

Han har tidigare sagt att han gärna vill vara med i fler dokusåpor. Men nu blir det ändå en paus för Jean-Pierre Marques.

I lördags gifte han sig med kärleken Izabella. De har sju månader gamla sonen Thiago tillsammans. Jean-Pierre har sedan tidigare sonen Rio, 5.

– Det känns fantastiskt faktiskt. Det känns som att jag blivit människa, säger Jean-Pierre Marques till Hänt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Jean-Pierre Marques har länge velat utöka sin långa meritförteckning som dokusåpakändis genom att vara med i Robinson. Han har varit i kontakt med TV4, men fick beskedet att hans medverkan inte passade just nu.

– De sa att det blir för tätt inpå Farmen. Robinson spelas ju in nu i sommar. Jag får ta en paus med tv-deltagandet så folk inte blir trötta på mig. Så får jag komma tillbaka i nästa år kanske, säger Jean-Pierre Marques.

Han berättar att ett annat tv-program hört av sig med förfrågan om han vill medverka, men vad det är kan han inte berätta. Jean-Pierre Marques bekräftar dock att det rör sig om en dokusåpa.

– Ja, det är det, säger han.

I och med bröllopet och sina två barn vill Jean-Pierre Marques fokusera på sina nära och kära.

– Jag tar en liten paus här i och med bröllopet så jag får vara med familjen. Jag har ett bra jobb nu och jobbar med musiken också. Man måste ju kunna ta hand om barnen också och sätta mat på bordet, säger Jean-Pierre Marques.

Minns du alla deltagare i Farmen 2018?

Alla deltagare i Farmen 2018

Daniella Högström, 20.

Pawel Grimvi, 35.

Stella Kibona, 32.

Alexandra Louthander, 26.

Gustav Anestam, 28.

Jean-Pierre Marques, 31.

Louise Olsson, 30.

Rocco Milovanovic, 63.

Ann Gyllenhammar, 55.

Mansoor Ashrati, 23.

Robert “Mulle” Dahlgren, 51.

Robin Johansen, 30.

Dee Omar, 28.

Kirsi Pärssinen, 50.

Robert Lundström, 39.

Helena Hedqvist.

Stefan Eriksson, 28.

Farmen, 2018.

Vincent

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Missen under intervjun med Samir och Viktor i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: 5 saker vi tar med oss på festivalen

FOTO: TV4, Ibl

SENASTE NYTT!