Hänt avslöjar: Efter skilsmässan – han är Izabella Scorupcos nya kille

Svenska skådespelarestjärnan Izabella Scorupco skilde sig från amerikanska Jeffrey Raymond 2015. Men nu verkar hon ha hittat nya kärleken i svenska entreprenören Karl Rosengren.

Izabella Scorupco, 47, tillhör Sveriges mest beundrade kvinnor, framgångsrik, vacker som få och med en härlig personlighet. Trots det har hon genomgått två skilsmässor och den senaste, från amerikanske Jeffrey Raymond som hon har sonen Jakob, 14, tillsammans med, så sent som 2015.

Efter det bestämde sig Izabella för att leva ensam med sonen Jakob och dottern Julia som hon har med före detta ishockeyproffset Mariusz Czerkawski, 45.

– Jag tyckte det var ganska mysigt att sitta själv hemma i soffan med hundarna och se på film och var inte alls inställd på att träffa någon, förklarade Izabella i Aftonbladet nyligen.

Där öppnade hon också upp och erkände att hon träffar någon igen.

– Låt mig säga så här: Det finns en kär person i mitt liv nu. Det är så nytt, så jag vågar inte säga något mer.

I tidningens söndagsbilaga utvecklade hon resonemanget några veckor senare:

”Jag är lite förälskad just nu. Livet känns väldigt härligt och jag har bestämt mig för att det får kännas så här. Det har bara gått några månader”, men helst av allt skulle jag vilja ställa mig på ett torg och skrika ut till alla om hur lycklig jag känner mig.

Nu kan Hänt avslöja att mannen som får Izabellas hjärta att slå frivolter heter Karl Rosengren, en färgstark entreprenör som bland annat sysslar med betalningslösningar för onlinespel och har arbetat på nätcasinoföretaget Vera & John.

– Han är väldigt förmögen och charmig, men han håller en låg profil, säger en källa till Hänt.

När vi når Izabella för att fråga om Karl, skrattar hon bara.

”Haha! Livet leker och jag känner mig väldigt lycklig… Mer än det vill jag inte säga just nu”, skriver hon och avslutar med en emoji med hjärtögon.

Izabella Scorupcos nya pojkvän Karl Rosengren.

Samma källa förklarar att Karl bor växelvis i Los Angeles där Izabella också håller till, men att de har långt gångna planer på att bosätta sig i Miami tillsammans.

Orsaken till pendlandet är att Karl har en dotter med designern Josefine Olsson, 41, som är grundare av trendiga klädmärket Greta. De gör främst enkla, men exklusiva sidenklänningar och några av de som ofta bär dem är kronprinsessan Victoria, 40, och prinsessan Sofia, 32.

LÄS OCKSÅ: Izabella Scorupco avslöjar nya kärleken efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies vägran – efter Brad Pitts erbjudande

Foto: IBL, LinkedIn

SENASTE NYTT!