LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hans Wahlgren och Christina Schollin tvingas ta hjälp – söker assistent

18 mar, 2024 
Christina Schollin och Hans Wahlgren har under årens lopp kunnat vara väldigt självständiga.
Men nu har de nått en punkt då de behöver hjälp.
”Assistent sökes till mina fina föräldrar”, skriver sonen Niclas Wahlgren på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Christina SchollinBrand logo
Fem blixtsnabba med Christina Schollin

Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren, 86, har varit gifta sedan 1962 och det betyder ju att de firade Diamantbröllop för något år sedan.

Under årens lopp har de varit väldigt aktiva. Bland annat har de sin villa i Stockholms skärgård, det stora röda huset, som barnbarnet Benjamin Ingrosso, 26, sjunger om i en av sina låtar.

Dessutom har de ett semesterboende i Spanien, i Nerja utanför Málaga, där de brukar tillbringa alla vintermånader. Men den här vintern har de varit där mycket mindre än vanligt.

Annons

Pernilla Wahlgren om förhastade bröllopet

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen, sa Pernilla i sin podd och fortsatte:

– Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer och så sa jag: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”.

Bröllopet hölls i all hemlighet och bara närmsta familjen var på plats.

Hans Wahlgren och Christina Schollin söker hjälp

I alla år har Hans och Christina varit väldigt självständiga men nu söker familjen hjälp. Det rör sig i form av en assistent som kan hjälpa till med vardagliga sysslor.

Sonen Niclas Wahlgren, 58, berättar mer om assistent-jobbet.

”Jobbannons!”, skriver han och fortsätter:

Annons

”Assistent sökes till mina fina föräldrar. Glad, positiv gärna vårdkunnig person som ska kunna finnas tillgänglig för att hjälpa två äldre med service och hjälp i hemmet i form av stöd, viss matlagning, ärenden, värme och omtanke. Några timmar varje dag på Norra Lagnö. Körkort och egen bil krävs.”

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT

Annons