LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hans Wahlgren ångrar sig – efter Christian Bauers fråga

19 sep, 2023 
Frida Eklöf
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Det har snart gått ett år sedan Christian Bauer gick ner på knä och friade till Pernilla Wahlgren.
Men någon som ångrar att han gav bort Pernillas hand är pappa Hans Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Birkir Blærs stora orosmoment – stödet från tjejen: ”Föstod ingenting”Brand logo
Birkir Blærs stora orosmoment – stödet från tjejen: ”Föstod ingenting”

Det var i julas som Christian Bauer, 57, gick ner på knä och friade till Pernilla Wahlgren, 55.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får tittarna bevittna hur frieriet går till i en fjällstuga i Sälen.

Men innan Christian tog mod till sig att gå ner på knä, hade han en annan viktig fråga att ställa – till Pernillas pappa Hans Wahlgren, samt hennes dotter Bianca Ingrosso, 28. Han ville nämligen fråga dem om Pernillas hand.

Därför ångrar sig Hans Wahlgren att han sa ja till Christian Bauer

Både Bianca och Hans sa ja till att Christian skulle fria till Pernilla och frieriet slutade lyckligt. Men nu ångrar Hans att han svarade ja på Christians fråga.

Det var under sommarens Allsång på Skansen som det blev en snackis efter att artisten Zara Larsson sjungit ”åh vi hatar AIK” i allsången Genom eld och vatten, och Pernilla kontrade med ”för vi älskar AIK”.

I lördags var det dags för Christian att överraska sin fästmö med en fotbollsmatch. Och det spelande laget? Djurgården! Men det var inte alla som uppskattade överraskningen, nämligen pappa Hans som hejar på AIK.

Annons

Pernilla berättar att hon kände sig som en förrädare när hon satt i publiken full av Djurgårdare, och Hans verkar inte heller varit särskilt nöjd över Christians påhitt att ta med hans dotter på en djurgårdsmatch.

– Jag ringde min pappa som då är den som har fått oss att bli AIK:are hela familjen, och hans sa "vik hädan vik hädan" när han såg mig sitta där med Djurgårdshalsduk, berättar Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam och fortsätter:

– Han sa "Christian nu ångrar jag att jag sa ja när du frågade om Pernillas hand".

Pernilla och Christian på fotbollsmatchen
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på Djurgårdsmatchen.

Pernilla Wahlgrens oro för barnbarnet Kalí

Det var för snart två veckor sedan som Pernilla blev farmor för första gången efter att sonen Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, fått sonen Kalí.

Annons

Pernilla är hejdlöst förälskad i sitt lille barnbarn, men det har inte bara inneburit stor lycka att bli farmor, utan hon har även upplevt en hel del oro för Kalí, något som hon berättar om i podden.

– Han var ju väldigt liten, han vägde bara 2,8 när han kom och gick ju ner i vikt i början. Då blev man orolig, det var därför de fick ligga kvar lite extra på BB, eller en dag extra kanske, säger Pernilla i senaste poddavsnittet och fortsätter:

– Men nu har han gått upp i vikt, nu väger han 3,5, och det är ju vad de flesta bebisar väger när de föds. Men han är ju så pytteliten ändå, men det känns tryggt.

FOTO: Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons