LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren avslöjar oron för barnbarnet Kalí

18 sep, 2023 
Frida Eklöf
För två veckor sedan föddes Oliver Ingrossos och Zoe-Fay Browns son Kalí.
Nu berättar farmor Pernilla Wahlgren om oron för sitt förstfödde barnbarn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Birkir Blærs stora orosmoment – stödet från tjejen: ”Föstod ingenting”Brand logo
Birkir Blærs stora orosmoment – stödet från tjejen: ”Föstod ingenting”

Det var den 6:e september som Oliver Ingrossos, 33, och flickvännen Zoe-Fay Browns, 29, son Kalí såg dagens ljus för första gången.

Nytillskottet gjorde inte bara Oliver och Zoe till föräldrar för första gången men även Pernilla Wahlgren, 55, till farmor.

Pernilla Wahlgrens oro för barnbarnet Kalí

Sedan nyheten om att Oliver skulle bli pappa kom, har Pernilla pratat öppet och varmt om hur mycket hon ser framemot att bli farmor och få hålla den lilla gossen i sin famn. I skrivande stund är Kalí snart två veckor gammal och Pernilla har redan hunnit kära ner sig fullständigt i den lilla bebisen.

I podcasten Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver med vännen Sofia Wistam, kan hon nu berätta om de starka känslorna att ha ett barnbarn.

– Jag är farmor! Alltså Sofia, vi har ju pratat om det här så länge. Det är så stort och det har varit så omtumlande dagar. Jag får inte nog av den här lilla gulliga, gulliga människan. Nej alltså, det är så stort, säger Pernilla.

Annons

Men det har inte bara inneburit stor lycka för farmor Pernilla, hon har även upplevt en hel del oro för lille Kalí.

– Han var ju väldigt liten, han vägde bara 2,8 när han kom och gick ju ner i vikt i början. Då blev man orolig, det var därför de fick ligga kvar lite extra på BB, eller en dag extra kanske, säger Pernilla i senaste poddavsnittet och fortsätter:

– Men nu har han gått upp i vikt, nu väger han 3,5, och det är ju vad de flesta bebisar väger när de föds. Men han är ju så pytteliten ändå, men det känns tryggt.

Pernilla Wahlgren avslöjar oron under förlossningen

Zoes förlossning startade minst sagt någorlunda kaotiskt då Oliver hade ringt till Pernilla och berättat att han var på väg till BB då de hade sett på rutinkontrollen att hjärtljuden var svaga och oregelbundna. Det gjorde att Zoes förlossning behövdes sättas igång, och Pernilla behövde åka dit med nycklar och familjens saker.

Annons

Situationen var påfrestande både för den blivande pappan, men även för Pernilla och under deras möte på BB fick Pernilla tillslut lugna ner honom.

– Jag var jättenervös och han var också jättenervös. Och då jag sa ”om de är oroliga för bebisen så måste de göra kejsarsnitt nu”.

Men det visade sig att det inte var någon fara, Zoe hade gått över tiden ungefär sex dagar. Men i och med att hjärtljuden var svaga och oregelbundna så ville se sätta igång henne, för att ta det säkra före det osäkra.

– Då sa jag till Oliver ”om de trodde det var en fara för bebisens liv, så låter de inte er genomgå en vanlig förlossning”. Efter det lugnade jag mig lite, säger Pernilla och fortsätter:

– Men jag var gråtfärdig av oro.

Men trots igångsättning och oro från alla inblandade, gick allting bra och lilla Kalí kom ut frisk och kry.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons