Hans Fahlén om skilsmässan från Kristin Kaspersen: “Jag lärde mig en hel del”

Hans Fahlén om skilsmässan från Kristin Kaspersen:
Hans Fahlén skilde sig från Kristin Kaspersen för sju år sedan. Han tror många par är ihop i onödan. "Funkar det inte, starta om och gör rätt. Är du inte glad i din relation, gör slut."
Annons

Trots att det är snart sju år sedan Hans Fahlén, 51, skilde sig från Kristin Kaspersen, 45, är programledarens bästa kärleksminne den där dagen då han friade till sin exfru.

– Det var en fantastiskt laddad dag, en dag full av kärlek. Det var planerat och det var innerligt, ärligt och underbart. En dag full med sockerdricka i hela kroppen från morgon till kväll. Jag friade på kvällen och var väl inte direkt orolig över att hon inte skulle säga ja, berättar han för Expressen.

Annons

Paret var gifta i fem år och fick sonen Leon, 11. Efter uppbrottet gick programledaren igenom en riktig kris.

– Tiden efter min skilsmässa var en “reality check”, både på jobbfronten och i privatlivet. Jag lärde mig en hel del, framför allt att man behöver ta tag i saker som hopar sig i horisonten. Inte bara ducka och låta det bli ett allt för stort orosmoln.

 

Annons
Hans är lycklig singel, men vill gärna träffa någon så småningom. Foto: Jonas Hessman
Hans är lycklig singel, men vill gärna träffa någon så småningom. Foto: Jonas Hessman

När han och Kristin gick ut med att de skulle skiljas sa de att de gjorde det som vänner, och ska man tro Hans vet han när det är dags att göra slut.

– Jag tror att många är ihop i onödan. Det finns många knasiga idéer om varför, det enda jag vet är att bra är bra, lycklig är lycklig, dumt är dumt och surt är surt. Jag har inte doktorerat i det här ämnet och jag är inte expert på att bryta upp i rätt tid men funkar det inte, starta om och gör rätt. Är du inte glad i din relation, gör slut.

Just nu är programledaren singel, men förhoppningen om att träffa någon ny finns där.

– Livet är en form av jakt, och barn och familj är en del av det. Jag är mycket lugnare nu och jagar inte kärlek på samma sätt som jag gjorde förut, förklarar han i podcasten Livshjulet.

Andra läser också:

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…