TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hans Fahlén om flickvännen Anna Möller – nu bekräftar han lyckan

29 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Hans Fahlén om flickvännen Anna Möller
Hans Fahlén försvann från rampljuset efter den uppmärksammade skilsmässan från Kristin Kaspersen.
Nu berättar han om kärlekslivet för första gången på många år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, har varit en folkkär profil hela sitt liv. Med Barbro "Lill-Babs" Svensson som mamma föddes Kristin rakt in i offentligheten och hon har varit i offentlighetens ögon sedan dess.

Kristin och den före detta idrottsmannen Martin Lamprecht, 58, var tillsammans i sju år och tillsammans fick de sonen Filip Lamprecht, 25. Men en tid efter sonens födsel gick paret skilda vägar.

Efter separationen från Martin träffade Kristin programledarkollegan Hans Fahlén, 58, tillsammans har de lett program som Fångarna på fortet. Paret gifte sig 2003 och fick sonen Leon, 18. När paret skilde sig 2009 var mediebevakningen väldigt intensiv.

Hans Fahléns lycka med nya flickvännen

Efter skilsmässan drog sig Hans undan rampljuset, trots att han varit en av TV4:s främsta programledare. Han har i en tidigare intervju med Expressen berättat om att tiden efter skilsmässan var jobbig ur många aspekter.

Annons

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en. Det var väl en del halvsanningar som skrevs men jag tror att jag klarade mig ganska bra från att låta det beröra mig, har Hans tidigare sagt till Expressen.

Några år efter skilsmässan från Kristin träffade Hans kärleken på nytt. Till Aftonbladet säger han att han och flickvännen Anna Möller har varit ett par i flera år, är sambor och att kärlekslivet är på topp.

– Det är mästerligt, fem plus. Jag har haft turen att träffa en underbar tjej som heter Anna. Vi är sambor och allt går bra, säger han till Aftonbladet.

Hans Fahléns comeback i tv-rutan

Efter att Hans tog avstånd från offentligheten har han dykt upp i tv-rutan vid ytterst få tillfällen. Men vid OS i Peking i början av 2022 var han en av Discoverys reportrar som bevakar snowboard-åkningen.

Men nu gör han comeback i rutan, han är nämligen en av kändisarna som har tagit sig an den stora utmaningen att segla över Atlanten. I höst kommer han alltså medverka i programmet Över Atlanten.

– När jag fick frågan skrek min son rakt ut och sa ”Lägg av! Ska du vara med?”, han gillar ju programmet, säger Hans till Aftonbladet.

Även sambon Anna blev avundsjuk på äventyret.

– Jag förstår att alla är avundsjuka på det här, jag är avundsjuk på mig själv.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons