Hannah Kostermann avslöjar sanningen om relationen med Haidar

Hannah Klostermann avslöjar sanningen om vad som hände med Haidar Juma efter Paradise Hotel
Haidar Juma visade intresse för Hannah ”HK” Klostermann – men varför blev det inget mellan PH-deltagarna? Nu avslöjar vinnaren av Paradise hotel 2019 sanningen om relationen.
Annons

Hannah Klostermann, 21, står som vinnare av Paradise hotel 2019. Stockholmaren hade en fling med Haidar Juma i huset, men det blev inget fysiskt mellan deltagarna förrän kamerorna slocknat.

I Studio Paradise avslöjade Hannah att hon och Haidar fick till det på hotellet efter kameran stängts av. När de båda landade hemma i Sverige fanns en del av känslorna kvar – men det blev aldrig någon mer romans mellan Hannah och Haidar.

Annons

Nu avslöjar hon för första gången varför.

Annons

– Jag och Haidar har inte ens pratat om det här ordentligt, säger hon i Bladhs Bikt.

Det är när hon deltar i intervjuprogrammet som hon berättar om relationen. Bladhs Bikt sänds varje söndag på Viafree och Hänt Plus, och i programmet intervjuas varje vecka en av profilerna från årets säsong av programledaren Johanna Bladh. Den som inte vågar svara på de tuffa frågorna måste äta något ganska äckligt från en bricka på bordet.

Vill inte dejta ”Paradise hotel-killar”

Det är här Hannah berättar om varför hon inte ville försöka något mer med Haidar sen de kom hem.

– Min första anledning till att jag och Haidar inte blivit nått är för att jag alltid sagt att jag skulle aldrig kunna dejta en kille som varit med i en dokusåpa. Sen ska man aldrig säga aldrig men jag vet hur de här grabbarna fungerar, säger hon och utvecklar:

– Jag säger inte att det bara är killarna utan tjejerna också, men jag hatar otrohet. Och jag vet att 90% av de här grabbarna har varit otrogna i sina relationer. Jag vill inte vara en av de tjejerna som råkar ut för det, därför ska jag inte dejta en kille som varit med i en dokusåpa.

Annons

Men även om Hannah har en viss uppfattning om “Paradise hotel-killar”, så kan hon inte säga hur Haidar skulle varit i en relation. Däremot vågade hon aldrig utforska det eftersom hon bestämt sig för att inte dejta personer som varit med i realitysåpor.

– Jag tycker Haidar är världens finaste kille, sen hur han är i en relation är en annan grej. Jag har inte tagit reda på hur han är förhållandemässigt, men jag vet inte om jag skulle våga det heller eftersom jag alltid sagt “ingen ph-snubbe här inte”, säger Hannah.

Men du har ju själv varit med i Paradise hotel? 

– Ja, jag vet. Men fördomar sitter långt bak i huvudet.

Bladhs Bikt sänds varje söndag på Viafree och Hänt PLUS.

HÄR kan du se en extra lång version av programmet där Hannah bland annat berättar om vem av PH-deltagarna som senast raggade på henne, varför det aldrig blev någon romans med Haidar Juma och om kärlekskraschen som förändrade allt.

FOTO: TV3/Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…