Hannah Graafs tårar efter beslutet om döttrarna

Hannah Graafs tårar efter beslutet om döttrarna
Döttrarna Liv och Vida har precis åkt till pappa Peter i Spanien. Hannah Graaf vet inte hur hon ska klara fyra veckor utan dem.
Annons

"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":0}"> 

I höstas berättade Hannah Graaf, 40, att hon och ex-maken Peter Karyd, 43, bestämt sig för att gå skilda vägar. I oktober 2018 lämnades skilsmässoansökan in till Attunda tingsrätt. Paret har barnen Liv, 9, och Vida, 7, tillsammans och Hannah har sedan tidigare sönerna William, 17, och Mio, 15. Beslutet att gå skilda vägar var enligt Hannah något hon och Peter var överens om:

Annons

”Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. Vi har kämpat och försökt men sen tog det stopp och nu är vi här. Vi gav inte upp enkelt och utan en kamp i alla fall. Vi gjorde vårt bästa men det räckte tyvärr inte till”, skrev hon i sin blogg.

Annons

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Så sent som 2017 sålde hon och ex-maken sin lyxvilla i Stockholm för att flytta till Marbella på den spanska solkusten där Hannah tog jobb som mäklare. Dock började hon redan innan skilsmässan sakna sina två söner William, 18, och Mio, 13, vilka bodde kvar i Sverige. Så i december köpte hon ett radhus i Sigtuna och flyttade hem igen med döttrarna.
I våras bad Hannah sina bloggläsare om ursäkt för att hon inte uppdaterar oftare. Anledningen var just skilsmässan och de kämpiga efterdyningarna.

Just nu ligger mycket bara i spillror. Måste sopa ihop livet som ligger i tusen bitar, men tyvärr inte bara för mig … måste försöka fixa ihop det igen så gott jag kan. Tung skit hela tiden”, skrev Hannah Graaf på bloggen i maj.

Vet inte hur hon ska klara fyra veckor

Förutom att hon saknar att ha en man i sitt liv, så är ett av Hannahs problem att Peter bor kvar i Marbella, något som gör att han inte kan träffa sina döttrar så ofta längre. Nu under sommaren ska flickorna därför vara hos sin pappa under fyra veckors tid. De har precis flugit till Spanien och i ett nytt blogginlägg i måndags berättade Hannah för sina läsare hur jobbigt det var för henne att säga hejdå till Liv och Vida:

”Gråtdagarnas gråtdag har det varit idag och är ännu. Huvva vad jobbigt det var att lämna flickorna imorse. Jag vet att dom har det underbart hos sin pappa. Det är mer jag som sörjer. Fyra veckor. Fyra veckor! Hemskt.”

Hon berättar att det kändes som en smart idé att flickorna inte skulle behöva resa fram och tillbaka så mycket då hon och Peter bestämde hur sommaren skulle se ut, men att det nu känns så oerhört långt och jobbigt. Hon kommer i alla fall kunna prata med dem på FaceTime varje dag. Hannah förklarar att det känns tomt, att hon ska försöka fylla tiden med jobb och att umgås med vänner, men konstaterar:

”Några meltdowns får nog jag och dom i min närhet räkna med dock.”

Hon berättar vidare:

”Jag och flickorna sa att vi skulle försöka att inte gråta när vi sa hej då men det var svårt. Tårarna brände bakom ögonlocken och så fort jag vänt ryggen och börjat gå så kom mina hulkningar. Svårt att sluta när man börjat men också lite skönt att få gråta ut. Tömma sig själv på tårar och sorg för en stund.”

Foto:?

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…