LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hannah Graafs äldsta son William visar upp nya flickvännen Emelie

12 feb, 2024 
Linn Seipel
Maria Broberg
graaf son
Hannah Graaf och Andreas Carlssons son William Carlsson Graaf visar upp lyckan med nya flickvännen Emelie!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Tv-profilen och modellen Hannah Graaf, 45, har fyra barn. Sin äldsta son, William Carlsson Graaf, 22, har hon tillsammans med den tidigare Idol-jurymedlemmen Andreas Carlsson, 50.

De som haft koll på Hannah över åren har sedan tidig ålder kunnat se William med sin mamma i offentligheten och inte sällan dyker han också upp på hennes sociala medier.

Nyligen delade den stolta mamman exempelvis med sig av ett stort steg i hans liv – William har skaffat egen lägenhet.

”Har hängt med min stora fina son William Graaf som skaffat sig en trevlig liten lägenhet i stan och lever livet”, skrev hon på sin Instagram.

När Hänt nådde William i samband med nyheten utvecklade han:

”Jag har precis flyttat in i en lägenhet på Kungsholmen. Känns verkligen som jag är på rätt plats i livet just nu och njuter till fullo.”, skrev han då i ett meddelande.

Annons

William Carlsson Graaf visar upp nya flickvännen Emelie på premiären

På premiären av Nanne Grönvalls musikal The Best stötte Hänt på William, denna gång med en sedan tidigare okänd tjej runt armen. Hon heter Emelie, och innan denna dag har de inte officiellt gått ut med att de är tillsammans. Han bekräftar dock att han gillar henne mycket och tror att de kommer få en fin relation.

Hur mår ni ikväll?

– Jo, det är jättebra faktiskt! Kul att vara här. Jag har inte sett Nanne tidigare, men det ska bli roligt och spännande, svarar William och fortsätter:

– Jag har inte så jättemycket förväntningar alls. Jag följde bara med min mamma hit och hoppas på det bästa. Jag tror att det kommer bli grymt.

William Graaf med flickvännen Emelie
William Graaf med flickvännen Emelie.

William Carlsson Graaf bedömer livet: ”Karriären har precis börjat”

I ett klassiskt Hänt-segment kallat ”Fem snabba kamerablixtrar”, bedömer också William sitt liv i fem kategorier, i en skala från ett till fem. Det börjar med relationen:

Annons

– Vår relation? Fem, säger William och tittar mot flickvännen Emelie som ler och nickar instämmande.

Han fortsätter:

– Det hade varit dåligt om jag sagt två, så står vi här och du filmar.

Williams kommentar får båda att utbrista i skratt. Hänts reporter fortsätter sedan fråga om formen, cribbet, cashen och karriären. Samtliga kategorier ger de en femma, förutom karriären – som William motiverar med sin ringa ålder.

– Min karriär har precis börjat, jag är bara 22 år, så att jag skulle säga i dagsläget tre, men det kommer nog upp till en femma.

– Vi jobbar på den, fyller Emelie i.

FOTO: Privat, Karin Törnblom/TT

Annons