LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Andreas Carlsson: Därför fick min son växa upp heltid hos Hannah Graaf

09 nov, 2023 
Andreas Carlsson och Hannah GraafS
Hannah Graaf och Andreas Carlsson har ett barn ihop.
Nu berättar Andreas varför sonen inte vuxit upp med honom.
– För mig, i den åldern då de flesta gifte sig och fick barn, var det tydligen viktigare att uttrycka min passion och mitt skapande, säger han i Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

Andreas Carlsson, 50, satt tidigare i Idol-juryn men på senare år har han främst fokuserat på sitt arbete som låtskrivare och musikproducent.

För många år sedan var Andreas i en relation med Hannah Graaf, 45, och det tidigare paret fick tillsammans sonen William som idag är 22 år gammal. Andreas och Hannah träffades när Hannah var 21 år gammal och tävlade som Fröken Sverige. Kort därefter insåg paret att Hannah var gravid vilket kom som en chock för de båda.

Andreas Carlsson bryter tystnaden om varför sonen bott med Hannah Graaf

Under årens gång har William bott hos sin mamma, medan Andreas levt sitt liv i Los Angeles. I en ny intervju med Hemmets journal berättar nu Andreas om tankarna kring varför det blev som det blev, detta i samband med att han pratar om sitt arbete med att ha grundat skolor.

Annons

– Jag har inte varit gift, haft en skara barn på heltid som jag hämtat och lämnat på olika aktiviteter. Visserligen skjutsade jag William till fotbollsträningarna ibland men främst har han ju haft sitt liv hos sin mamma. Jag har inte levt efter de normer som de flesta lever efter, men det där hur man vill ha det är ju individuellt, säger han och fortsätter:

– För mig, i den åldern då de flesta gifte sig och fick barn, var det tydligen viktigare att uttrycka min passion och mitt skapande. Jag upplever inte att jag valt fel spår i livet, känner mig snarare tacksam för att jag fått vara med i den här fantastiska filmen så här längre.

Andreas Carlsson: ”Det är inte alltid enkelt att ha föräldrar som är väldigt drivna och ambitiösa”

Vidare förklarar Andreas att han hoppas att hans starka passion för musiken ska föra inspirera William till att våga hitta sin egna passion. .

– Jag försöker finnas för William som en kärleksfull pappa och en slags scoutledare. Han befinner sig i en tid i livet då han måste flyga själv. Den tiden i livet är kritisk och läskig. Jag kastade mig handlöst in i musiken. Det är inte alltid enkelt att ha föräldrar som är väldigt drivna och ambitiösa, jag tänker att det kan vara svårt för ett barn att hantera.

FOTO: TT/Youtube

Annons