TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så ser Hannah Graafs äldsta son William ut idag

22 jul, 2020 
Så ser Hannah Graafs äldsta son William ut idag
Hannah Graaf var 21 år gammal när hon blev mamma första gången.
Sonen William har nu hunnit bli 19 år och så här ser han ut idag!
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Tv-profilen och modellen Hannah Graaf, 44, har fyra barn. Hösten 2017 beslutade hon sig för att lämna Sverige och bosätta sig i Marbella på den spanska solkusten, tillsammans med dåvarande maken Peter Karyd, 43. Men bara ett år senare kom beskedet att paret brutit upp. Hannah och Peter, hade då varit gifta i tio år och tillsammans fått döttrarna Liv, 11, och Vida, 8.

Efter uppbrottet flyttade Hannah hem till Sverige medan Peter stannade kvar i Marbella. Döttrarna har sedan dess pendlat mellan de två länderna för att kunna tillbringa tid med båda sina föräldrar. Under början av sommaren bodde de hemma hos Hannah och nu är de tillbaka i Spanien för att tillbringa några veckor där – ett beslut som oroat Hannah.

Förstfödda sonen William

Hannah är även mamma till två söner, Mio, 15, och William, 19. Den förstfödda sonen, William, har Hannah tillsammans med den tidigare Idol-jurymedlemmen Anderas Carlsson. William har sedan tidig ålder synts med sin mamma i offentligheten. Då och då har han dykt upp på röda matan under premiärer.

Hannah Graaf och sonen William
Hannah och William på premiär 2013. Foto: Jonas Hessman/TT

Tidigare i veckan var det dags för sonens 19-års dag. I ett inlägg på sin blogg öppnade Hannah upp om den stora kärleken till sonen.

Annons

”Här har dagen börjat med sång och paket på sängen. Min förstfödde William fyller 19 år idag. Kan knappt fatta att det redan gått 19 år sedan jag fick denna lilla pojk på mitt bröst. Jag var ju bara några år äldre än William när jag blev mamma”, skriver Hannah på bloggen.

Trots att William idag är vuxen menar Hannah att sonen alltid kommer att vara liten i hennes ögon.

”Min förstfödde son, du som gjorde mig till mamma… Jag älskar dig mer än ord någon kan beskriva. Den kärleken kan man bara känna”, skriver Hannah och fortsätter:

”Nu är du vuxen. Inte riktigt i mina ögon, och det blir du nog aldrig. Du kommer alltid vara min största lilla pojke. Men trots alla våra bråk, alla stormar vi ridit ut, alla sömnlösa nätter och alla bränder jag fått släcka så har min kärlek alltid varit densamma och kommer alltid att vara. Den starkaste av kärlek. Den som ingen eller inget kan knäcka eller bryta.”

Så ser William ut idag

William har som sagt synts till i offentliga sammanhang under sin uppväxt och lika så har det fortsatt på äldre dar. Mamma Hannah delar dessutom flitigt med sig av bilder på sonen på sina sociala medier. Under musikgalan Rockbjören förra sommaren, dök William upp tillsammans med kusinen Lancelot “Lance” Hedman Graaf, 20. Lance är son till Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 47. Så här ser William ut idag!

William Graaf och Lance Hedman
William till vänster och Lance till höger. Foto: Ola Axman/TT

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Jonas Hessman/TT

Annons