TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Graaf bekräftar lägenhetsköpet – efter uppbrottet från Peter

19 feb, 2024 
Linn Seipel
hannah graaf peter karyd
Ett nytt kapitel i livet väntar för Hannah Graaf – nu ska hon leva singelliv inne i Stockholms innerstad!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Hannah Graaf, 45, sålde nyligen sitt vackra radhus i Sigtuna, utanför Stockholm. Prislappen landade tillslut på 4 450 000 kronor – vilket är 150 000 kronor över begärt pris. Det vackra huset var på 110 kvadratmeter och hade sex rum varav fyra var sovrum. Något Hannah tidigare berättat inte längre är nödvändigt.

– Jag har ju fyra barn, mina äldsta är 22 och 20 och har flyttat hemifrån. Och det är ganska stort mitt hus, så för det första behöver jag inte ha så stort, och för det andra så kan jag känna att det är lite ensamt där ute. Jag vill komma lite närmare för det sociala och jobbmässigt och så där, berättade Hannah för Hänt i slutet på november.

Nyligen bekräftades också att Hannah är singel på nytt, vilket ytterligare förstärker anledningen att inte bo så stort. Det var syrran Magdalena Graaf som i en intervju med Expressen berättade om läget.

– Vi är båda singlar. Och våra liv har precis börjat nu. Vi är så lyckliga och glada i oss själva, både syrran och jag. Och vi har aldrig mått så här bra som vi gör nu, sade hon till tidningen.

Annons

Hannah Graafs nya lägenhet – bekräftar flytten till Stockholms Innerstad

När Hänt stöter på systrarna Graaf under premiären för Joe Laberos Magic World avslöjas både det ena och andra. Hannah har hittat nytt hem – och är redo att börja dejta!

Har du hittat en ny lägenhet?

– Ja, det har jag, berättar Hannah och fortsätter berätta om flytten:

– Det var lite sådär ont i hjärtat för jag har verkligen älskat mitt hus. Men jag känner att nu var det dags för ett nytt kapitel.

Men processen gick smidigt – Hannah har vetat länge vart hon ska flytta.

– På en och samma dag sålde jag och fick lägenhet.

Flyttlasset till den nya lägenheten, som är belägen inom Stockholms innerstad, går inom drygt en-två månader. Tills dess bor hon i radhuset, som hon inte behöver flytta ut från först i juni.

Systrarna Graafs nya singelliv: ”Nu dejtar vi”

– Åh, den är helt fantastisk, hennes våning! Sådan fin lägenhet, utbrister Magdalena.

Annons

– Ja, nu blir jag stadstjej!, svarar Hannah.

Ni båda är ju singlar nu, kommer ni göra singellivet tillsammans? Ut på krogen?

– Ja, vi kör i kväll! Skrattar Magdalena.

– Jag har ju för första gången i mitt liv varannan vecka. Jag har aldrig haft det förut med mina barn. Så att det är lite sådär, varannan vecka – vad ska jag göra med tiden förutom att jobba liksom? Så då kanske man får lov att dejta, haha, nej jag vet inte!, lägger Hannah till vilket får syrran att inflika:

– Nu dejtar vi varandra, så har vi kul ikväll!

FOTO: TT/Hänt

Annons