TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Graaf singel igen – bekräftar uppbrottet med Peter Karyd

12 feb, 2024 
Linn Seipel
hannah graaf skiljer sig peter karyd
Hannah Graaf och Peter Karyd har valt att gå isär igen.
Nu har ex-paret sålt gemensamma radhuset och framför dem står ett varannan vecka-liv med döttrarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Hannah Graaf, 45, hart precis sålt det vackra radhuset i Sigtuna, utanför Stockholm. Huset på 110 kvadratmeter bestod av sex rum och såldes för totalt 4 450 000 kronor. Vart hon ska flytta nu är ännu oklart, men i en tidigare intervju med Hänt har hon berättat att hon söker efter en lägenhet i Stockholms innerstad.

– Jag har ju fyra barn, mina äldsta är 22 och 20 och har flyttat hemifrån. Och det är ganska stort mitt hus, så för det första behöver jag inte ha så stort, och för det andra så kan jag känna att det är lite ensamt där ute. Jag vill komma lite närmare för det sociala och jobbmässigt och så där, berättade Hannah för Hänt i slutet på november.

Hannah nämnde då inte en separation som orsaken till sitt beslut, men i januari lade hon upp ett antingen kryptiskt inlägg där man kunde anta att hon och Peter Karyd, 47, valt att gå skilda vägar – igen. Paret separerade nämligen första gången 2018, men fann tillbaka till varandra 2022.

Annons

”Fick så många frågor om varför jag ska flytta. Jo, för att livet ville det. Det behövs för att få en nystart. Jag har två vuxna barn som flyttat ut och mina flickor varannan vecka. Så varför sitta i ett stort hus? Nu är det dags för ett nytt kapitel, faktiskt en helt ny bok, sida upp och sida ner, från pärm till pärm ska det fyllas med upplevelser och minnen.”, skrev Hannah då bland annat i inlägget.

Hannah Graaf singel igen – Magdalena Graaf bekräftar uppbrottet

Nu har de dock bekräftats att Hannah är singel på nytt. Det är i en intervju med Expressen som systrarna Graaf avslöjar att ingen av dem just nu har någon partner i sina liv.

– Vi är båda singlar. Och våra liv har precis börjat nu. Vi är så lyckliga och glada i oss själva, både syrran och jag. Och vi har aldrig mått så här bra som vi gör nu, säger Magdalena Graaf till tidningen.

Efter syrrans avslöjande, berättar Hannah vidare om planerna inför stundande högtiden som nybliven singel.

– Jag tror inte att jag blir så jätteuppvaktad, vilket jag kanske hade hoppats. Jag hade älskat att bli uppvaktad på ”Alla hjärtans dag”. Men jag kommer uppvakta mina barn, säger Hannah.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons