ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hannah Graaf om relationen med Peter Karyd – nu bekräftar hon

10 mar, 2023 
Hannah Graaf och Peter Karyd
Hannah Graaf är återhållsam om sitt kärleksliv.
Men i en intervju med Hänt bekräftar hon nu sin relationen med ex-maken Peter Karyd.
– Vi åker dit på loven och helgerna så där, säger hon till Hänt på premiären av filmen Shazam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus sjukdomsbesked timmar innan Mello: ”Rösten är...”Brand logo
Marcus och Martinus sjukdomsbesked timmar innan Mello: ”Rösten är...”

Året var 2018 när Hannah Graaf, 44, och Peter Karyd, 47, gick ut med att de skulle skiljas. Fyra år senare bekräftade Hanna för Hänt att hon funnit kärleken på nytt. Det började med att Hannah hintade på sociala medier om att en man fanns med i hennes liv men vem han är har hon hållit hemligt.

Plötsliga bilden med ex-maken Peter Karyd

När Hänt sedan träffade Hannah på Gröna lunds evenemang Winter Wonderland, i december, avslöjade hon att det handlar om en återfunnen kärlek.

– Jag har återvunnen kärlek så jag är glad, sa då Hannah till Hänt.

Om det handlade om Peter eller en annan tidigare kärlek var oklart. Men då Hannah gjorde en årssammanfattning med bilder på Instagram delade hon en bild där hon syntes få en puss på kinden av en man som var väldigt lik Peter.

Hannah Graaf
Hannah Graaf har länge hintat om att hon träffar någon.

Hannah Graaf bekräftar relationen efter skilsmässan – egna orden

Nu har Hänt träffat Hannah ännu en gång, nämligen på premiären av Shazam! Fury of the Gods. Det är när Hannah berättar om sina resor till Marbella, där Peter bor som hon också slår fast att duon än idag har en relation och ses flitigt.

Annons

Vad har du på gång nu?

– Jag hänger mycket med familjen, jobbar på som vanligt med sociala medier. Jag har en träningsresa på gång till härliga Marbella. Jag är nästan avundsjuka på alla deltagare. Det kommer vara träning, lifestyle och skönhet. Massa kul bara, säger Hannah.

Du är ganska mycket i Spanien va, för bor Peter fortfarande där?

– Ja precis, vi åker dit på loven och helgerna så där.

Om det endast är för barnens skull som Hannah pendlar eller om Hannah och Peter nu faktiskt har hittat tillbaka till varandra är fortfarande oklart.

FOTO: TT

Annons