hannah graaf

Hannah Graafs första bild med kärleken efter hemlighetsmakeriet

Hannah Graaf

Hannah Graaf har bekräftat för Hänt att det är en återvunnen kärlek som är hennes nya partner.
Nu visar hon för första gången upp vem mannen som hittat tillbaka till hennes hjärta är.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”
0:30

Efter reklamen: Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”

(0:30)

Slå på ljud

Fyra år efter skilsmässan från Peter Karyd, 47, bekräftade Hannah Graaf, 44, för Hänt att hon funnit kärleken på nytt. Det började med att Hannah hintade på sociala medier om att en man fanns med i hennes liv men vem han är har varit hemligt länge.

När Hänt sedan träffade Hannah på Gröna lunds evenemang Winter Wonderland, i december, avslöjade hon att det handlar om en återfunnen kärlek. Det framgick däremot inte om det handlade om hennes ex-man Peter eller någon annan tidigare kärlek.

– Jo, det går bra, jag har återvunnen kärlek så jag är glad, sa då Hannah till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Hannah Graaf visar upp mannen efter mystiken kring kärlekslivet

Och nu för första gången, visar Hannah äntligen upp mannen som funnit vägen tillbaka till hennes hjärta. I en video på Instagram har Hannah publicerat flertal bilder från det gångna året.

Hannahs instagram-bild

Foto: Instagram

På en av bilderna syns hon få en puss på kinden av en man. Om detta är Peter går inte att slå fast men visst ser det allt ut som ex-maken.

Därför tog det slut mellan Hannh Graaf och Peter Karyd

Hanna och Peter var gifta i 10 års tid innan de ansökte om skilsmässan. Knappt ett år innan de gick skilda vägar hade de flyttat tillsammans med sina barn till Marbella, något som inte gick helt enligt plan.

– Peter ville vara kvar men jag trivdes inte. Kärleken mellan oss tog inte slut, men det var svårt när vardagen kom ikapp. Mina äldsta barn ville inte vara i Spanien så det blev slitningar där. Vi brukar skoja om att det var Sveriges onödigaste skilsmässa, men det var ett gemensamt beslut. Vi fick det inte att gå ihop helt enkelt. Det är ingen som har någon ny eller så, det bara blev så, har Hannah tidigare berättat om uppbrottet för Mama.

Peter Karyd och Hannah Graaf

Peter Karyd och Hannah Graaf var tidigare gifta. Foto: TT

Hänt har sökt Hannah Graaf för en kommentar.

FOTO: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN