Hanna Schönbergs nya pussbild – efter spekulationerna om relationen med Eric Saade

Hanna Schönberg, Eric Saade

Youtube, Instagram, Karin Törnblom/TT
Eric Saade och Hanna Schönbergs relation har omgärdats av spekulationer. De lär inte avta efter influencerns senaste bild.

Det var i mitten av maj som Eric Saade och Nicole Falciani bröt upp med varandra. Nicole Falciani har senare bekräftat att det var Eric Saade som var den drivande i det beslutet, bara veckor innan den dag de egentligen skulle gifta sig.

Hon har också berättat att uppbrottet tagit hårt på henne och att hon var hjärtekrossad. Men Nicole Falciani har hittat en ny kärlek, Adem Berisha. Hon höll länge hans identitet hemlig, men nu har de visat upp sig tillsammans och verkar kära. Även om Nicole har sagt att hon fortfarande sörjer uppbrottet från Saade.

Saades supersommar

Sedan dess har det spekulerats en hel del om att artisten hittat kärleken på nytt, och att det skulle vara influencern Hanna Schönberg. Under sommaren har de nämligen setts ihop både en och två gånger. Och även om ingen av dem bekräftat relationen så har Eric Saade tidigare lagt upp en bild på Hanna från en semester som de var på tillsammans.

På Instagram story har också Eric Saade berättat att den gångna sommaren var toppen.

”Jag har haft ett galet år hittills. Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skrev Eric på Instagram story.

De har också öppet kommenterat varandra bilder på Instagram och lajkar ofta inläggen. Vilket helt klart innebär att de har någon form av relation.

Vissa har menat att de kanske bara är vänner, men nu visar Hanna Schönberg upp en ny bild som lär spä på spekulationerna om att de är mer än så.

Hanna Schönberg nya pussbild

Under dagen har influencern lagt upp ett inlägg på Instagram om vad hon har haft för sig i dag.

”Vaknade tidigt, gjorde brunch till min familj och drog ut på en lång promenad i solen. Nu: Mysa i soffan med popcorn, glass (köpte min favorit Ben and Jerry's – Blondie brownie core, hehe) och film. En perfekt söndag”.

Mindre än en timme senare lägger hon på Instagram story upp en svartvit bild på sig och i högra hörnet syns en kille som onekligen ser ut som Eric Saade. Han pussar henne på pannan.

Som vem vet, kanske är det Eric Saade som hon nu tillbringar söndagskvällen i soffan med.

Läs också: Allt du vill veta om influencern Hanna Schönberg

Läs också: Hanna Schönbergs offentliga drag med Eric Saade

SENASTE NYTT!