Hanna Schönbergs offentliga drag med Eric Saade

Eric Saade och Hanna Schönberg

Eric Saade och Hanna Schönberg har synts befinna sig på samma platser under sommaren.
Nu har modellen lämnat en hälsning till artisten – som tänder nytt liv i spekulationerna om att det pågår en romans mellan dem.
Slå på ljud

I mitten av maj gick Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, ut med att de har valt att gå skilda vägar. Eric var den som hade fattat beslutet att avsluta relationen – bara veckor innan det forna parets planerade bröllop.

Nicole var snabb med att bekräfta att kärleksagan hade fått ett slut. I ett inlägg på Instagram skrev hon att förlovningen var bruten och att uppbrottet hade tagit hårt på henne. Efter detta fortsatte hon att uppdatera följarna om hennes mående gick både upp och ner.

Sedan dess har mycket hunnit ske. Nicole har nämligen funnit kärleken på nytt i en hemlig kille. Trots att hans identitet hålls anonym så delar influencern flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv med killen som har stulit hennes hjärta. Duon har under sommaren begett sig iväg på resor och till slut publicerade Nicole en första bild på honom.

Erics resor med modellen Hanna

Eric däremot dröjde innan han delade med sig av någon uppdatering på Instagram efter uppbrottet. Till slut gjorde han comeback och har under sommaren synts umgås mer flertal influencers, bland andra modellen Hanna Schönberg.

Tillsammans med den gemensamma vännen Molly Rustas har duon befunnit sig på Ibiza. I uppdateringar som både Eric och Hanna publicerade på sina Instagram storys i juli syntes de nämligen befinna sig i samma hus. Även om duon inte själva bekräftade att de var iväg på en resa tillsammans så visade bilder med de resterande i sällskapet att de alla var med i samma gäng.

Hanna publicerade då bilder med Molly Rustas och Eric publicerade en Instagram story tillsammans med Mollys pojkvän Ross Andrew Paquett.

Hannas offentliga kommentar

Följarna har flitigt spekulerat kring huruvida Eric och Hannas relation egentligen ser ut men än så länge har ingen av dem valt att kommentera detta. Nu befinner de sig återigen på samma plats. Både Eric och Hanna har återvänt till Ibiza där de även denna gång syns umgås med Molly och Ross.

Inte nog med att åka utomlands ihop så har Hanna nu valt att göra ett drag framför alla. På en bild som Eric har lagt upp på sin Instagram har hon nämligen lämnat en hälsning. I kommentarsfältet syns en kommentar från Hanna som visar två pandor. Vad exakt detta står för är oklart men kommentaren har gillats av flera följare – även Eric själv.

Under onsdagseftermiddagen passade Eric på att kommentera sin sommar. Resorna, med bland andra Hanna, visar sig lett till att artisten känner sig väldigt tillfreds med livet.

”Jag har haft ett galet år hittills. Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skriver Eric på Instagram story.

Eric Saades story

Foto: Instagram

Hänt har sökt Eric Saade.

LÄS OCKSÅ: Eric Saades hårda svar – efter Nicole Falcianis uttalande

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis plötsliga avslöjande om nya kärleken

FOTO: Jessica Gow/TT/Instagram

SENASTE NYTT!