Privata bilderna från Hanna och Martins resa - tio månader efter skilsmässan

Hanna Hedlund Martin Stenmarck

I somras skiljde sig Hanna Hedlund och Martin Stenmarck efter att ha levt tillsammans i 23 år. Nu är det forna paret på semester tillsammans. Se deras privata bilder här!
0:26

Efter reklamen: Martin Stenmarcks framtidsbesked

(0:26)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 47 och artisten Martin Stenmarck, 49 har tidigare varit ett par. I juni 2021 valde paret att gå skilda vägar efter över 20 år tillsammans. De tidigare paret hade vid den tidpunkten redan levt isär i ett halvt år för att känna på hur det skulle kännas att leva separerade.

Kristin avslöjar sanningen om Filips kärleksliv: ”Otroligt fint”

Hanna och Martin har tre barn tillsammans, Ida, Love och Saga, som de nu turas om att ha varannan vecka.

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev de i ett gemensamt uttalande i samband med beskedet om att de skulle separera.

Hanna Hedlund tackade nej till Martins Stenmarcks frieri

Det tidigare paret gifte sig för drygt tio år sedan efter att de redan levt många år tillsammans och fått tre barn ihop. Det var när Martin hade sin 40årsfest som Hanna gick ner på knä och ställde frågan, som då fick ett ja.

Men det var inte första gången som äktenskap kom på tal. Den forna melodifestival-vinnaren hade tidigare frågat Hanna om hon ville gifta sig, men av okända anledningar hade Hanna tidigare tackat nej, något som hon själv berättat om på sin blogg på mama.nu:

"Faktum är att Martin har friat till mig en gång. Hur och varför jag inte sa ja berättar jag inte."

Privata bilderna från semesterresan

Hanna Hedlund och Saga

Trots att det tidigare paret idag lever som skilda är det mån om att förbli en familj med sina tre gemensamma barn. Nu har familjen rest iväg på semester i Sälen och firar att deras barn Saga fyller 10 år.

Grattis Saga!

FOTO: INSTAGRAM

Martin Stenmarck och Saga

SENASTE NYTT!