Hanna Hedlund om kampen i relationen med ex-maken Martin Stenmarck

HANNA HEDLUND, MARTIN STENMARCK

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljde sig i somras efter 23 år tillsammans. En skilsmässa är en stor förändring för alla inblandade och nu berättar Hanna om den tuffa tiden efter uppbrottet.
– En stor sorg, säger hon i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd
0:56

Efter reklamen: Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

(0:56)

Slå på ljud

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick ut med det stora beskedet att de valt att gå skilda vägar.

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.”, skrev ex-paret då på sina Instagram-konton.

Vid det laget hade Hanna och Martin redan bott isär i ett halvårs tid för att testa hur det känns. Sedan dess har flera känslor uppstått och nu berättar Hanna i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon har tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, 47, att det finns en sorg kring skilsmässan.

Följarnas upptäckt i bonde-Backis nya bild med Evelina

Jessicas relation till Linus Wahlgren idag

Jessica var tidigare gift med Linus Wahlgren, 45, och tillsammans har de barnen Linn, 16, och Colin, 13. Jessica och Linus var tillsammans i tio år.

Linus har tidigare varit öppen med att paret länge kämpade för att få äktenskapet att fungera, men att både han och Jessica till slut insåg att det var för det bästa att gå skilda vägar.

– Vi kämpade länge, vi försökte och gav inte upp i första taget. Jag tycker vi gjorde vårt absolut bästa för att få det att fungera. Fast till slut kände vi att vi kommer att få det bättre om vi är kompisar, berättade Linus för Expressen 2016.

Idag är relationen mellan Jessica och Linus däremot hur bra som helst och de är väldigt goda vänner. I julas sågs de tillsammans hemma hos Pernilla Wahlgren, 54, och firade jul och nyligen sågs de på en familjemiddag på en populär restaurang i Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlund om kampen efter skilsmässan

Med tanke på att både Jessica och Hanna gått igenom skilsmässor så kan Jessica verkligen relatera till vad Hanna går igenom just nu.

– Ibland kan man nog inte separera på vad som är ens egna skuldkänslor och besvikelser över att det inte blev som man hade tänkt. Till att man känner sig sviken och besviken på någon annan och så ska man där känna att man ska bli vän med den personen. Det är helt naturligt att gå igenom, det är jag övertygad om efter alla människor man pratat med och haft runt sig. Som i en sorgeprocess, säger Hanna i podden och fortsätter:

– Det har varit som en stor sorg som man ska gå igenom. Och liksom varje årsdag och sådana grejer, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor verkligen.

Jessica förstår precis och berättar att hon hade många låtar som hjälpte henne efter skilsmässan och Hanna håller med:

– Ana Diaz har hjälpt mig jättemycket faktiskt. Både låten Bästis och låten Hundra, avslutar Hanna.

Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Se klippet här!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!