hänt exklusivt

Hanna Montazami utökar familjen – Marias stora lycka: ”Jättegullig”

Maria och Hanna Montazami

Familjen Montazami växer!
Nu berättar Hanna Montazami om nytillskottet som flyttat in hemma hos henne och pojkvännen Rudy.
”Energisk och söt”, skriver Hanna i ett meddelande till Hänt.
Maria Montazami om relationen till de andra Hollywoodfruarna
0:58

Efter reklamen: Maria Montazami om relationen till de andra Hollywoodfruarna

(0:58)

Slå på ljud

Familjen Montazami blev välkända ansikten för svenska folket när de medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Det var främst Maria Montazami, 57, som var en del av programmet men då och då fick tittarna även se Marias familj bestående av maken Kamran Montazami, 60, och barnen Sara Montazami, 31, Hanna Montazami, 29, Emma Montazami, 25, och Nicholas Montazami, 24

Stora lyckan över nytillskottet i familjen: ”Räddade honom från gatan”

Nu har familjen dessutom fått tillökning. Det är Marias dotter Hanna som tillsammans med sin pojkvän Rudy har skaffat en liten hund.

När Hänt når Hanna berättar hon om hur Mojo, som han heter, blev en del av familjen.

”Vi älskar vår lille Mojo! Vi räddade honom från gatan i Mexiko. När vi tog honom till veterinären sa de att han va runt 4 veckor gammal. Nu är han 7 veckor och väldigt energisk och söt”, skriver Hanna i ett meddelande till Hänt.

Även Maria visar sig vara väldigt glad över den lille som flyttat in hos Hanna och Rudy. Så här beskriver Maria lyckan i ett sms till Hänt.

”Ja Hanna och Rudy har räddat en liten hund, rasen Husky, från Mexiko. Det är en jättegullig historia”

Sara Montazamis stora bröllopslycka

Det händer ständigt nya saker i döttrarnas liv. I somras gifte sig Marias äldsta dotter Sara med sin stora kärlek Diego Valdivia I en intervju med Hänt berättade Sara om det flådiga bröllopet ägde rum i Mexiko med hela 175 gäster.

– Bröllopshelgen var helt fantastisk. Jag och Diego höll på att stressa ihjäl oss innan bröllopet för det var så många sista-minuten-detaljer att fixa. Självklart hade vi en plan, men det var som att allt små-fix kom i sista minuten. Vi kunde knappt andas, vi hade så mycket att göra och så många telefonsamtal att göra!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN